VIND JE REIZEN NAAR Botswana.

Reizen Botswana

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren fly inn safari’s naar Botswana. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de het indrukwekkende en afwisselende Botswana. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

BEZOEK WEBSITE

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen biedt een uniek aanbod aan reizen door Botswana aan, ver weg van de massa. Authenticiteit, rust en kleinschaligheid staan centraal tijdens de reizen van SNP Natuurreizen door Botswana. Verder word je begeleid door professionele reisbegeleiding en overnacht je in kleinschalige accommodaties.

BEZOEK WEBSITE

Afrika.nl REIS VAN DE MAAND
22/23-daagse rondreis Grand Tour Zuid-Afrika

22/23-daagse rondreis Grand Tour Zuid-Afrika
Bestemming: Zuid-Afrika Reisaanbieder: FOX Vakanties

Prachtige complete rondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg bezoekt u onder meer Pretoria en volgt u de adembenemende Panorama route. U logeert aan de rand van het wereldberoemde Kruger National Park, in het kleine koninkrijk Swaziland, het sfeervolle St. Lucia gelegen aan de Indische Oceaan en in de indrukwekkende Drakensbergen. Verder brengt de reis u langs de Tuinroute met het Addo Elephant National Park, het schilderachtige Oudtshoorn, een struisvogelfarm, de Wijnroute, Kaapstad en nog veel meer! Bij FOX verblijf in comfortabele hotels, entreegelden, twee gamedrives, bootcruise, 3 diners en nog veel meer inclusief.

€ 2099,-Bekijk reis >

Partners Afrika.nl:

Reisaanbiedingen Botswana