Explore Namibia Dé Namibië specialist ter plaatse

Reviews Explore Namibia

9,5
9,6 Algemene ervaring
9,6 Boekingsproces
9,6 Reisleiding
9,3 Accommodatie(s)
9,6 Vervoer
9,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 94
  • Aantal waarderingen: 156

Namibië, highlights (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Kristien Billiau op 21 september 2018

Heel vlotte communicatie voor de reis.
Uitgebreide briefing ter plaatse, mooie en duidelijke reisbeschrijving met veel tips voor bezienswaardigheden, mand met lekkers voor onderweg.
Hotels en route mooi op elkaar afgestemd. Prima logies. Prima 4x4 wagen.
Voorgestelde excursies interessant en naar ieders wens.
Kortom een super vakantie, Explore Namibia als reisorganisator naar Namibië of Botswana is een aanrader!

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • goed uitgewerkte reisbeschrijving
  • vlotte communicatie

Minpunten Explore Namibia

  • niets

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

prachtige self-drive kampeerreis door namibie en botswana (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door kareltje1222 bogaard op 21 september 2018

Persoonlijk en deskundig advies. Het bedrijf is gevestigd in Windhoek, Namibie en daardoor kennen ze de landen persoonlijk en goed.
Reis is maatwerk, onze eigen wensen werden er goed in meegenomen.
Goede contacten voor en tijdens de reis. Kortom een prachtige reis georganiseerd door een professioneel en enthousiast team!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Kennis van het land
  • persoonlijk advies
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Briljant in een diamantgebied (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Karin Bunnig op 21 september 2018

Wat een enthousiaste en supergeduldige mensen! Door met dit team in aanraking te zijn gekomen, hebben we ons avontuur aangedurft. Dank voor jullie vertrouwen en aanmoedigingen. Geen vraag is teveel en we hadden best een paar lastige vragen om onze wensen in het Spergebiet te kunnen realiseren. Op naar ons volgende avontuur in Namibië, uiteraard door Explore Namibia uitgevoerd.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • kennis van het land
  • niet alleen de standaardroutes
  • alles is maatwerk
  • betrouwbare auto

Minpunten Explore Namibia

  • meer gespecificeerde rekening
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Ijsschotsen in de woestijn (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Danielle Celie op 21 september 2018

Super enthousiast team dat goed luistert naar je vraag en die goede adviezen geven op maat. Onvermoeibaar zijn zij bereid om van alles uit te zoeken en koppelen informatie goed terug. Heel verzorgd is de klapper met Info per dag met aanvullende informatie over waar je kunt tanken, waar je op welke plek extra op moet letten etc.
Equipment is goed en voordat je met een eigen auto op pad gaat is er een uitgebreide en gedegen uitleg.
Het landschap van Namibië biedt op elke hoek een nieuwe verrassing. Hoe mooi schitteren de marmerbergen als ijsschotsen in de woestijn! Plekjes buiten de standaard routes waar het team van Explore Namibia je op attendeert.
Ik kan Explore Namibia aan iedereen aanraden!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • * luisteren naar wat je zoekt
  • * geven advies op maat
  • * geven suggesties voor nog leukere spots
  • * geven goede informatie omtrent gebieden activiteiten en wegen
  • zijn bereid extra dingen voor je uit te zoeken
  • betrouwbaar
  • kennis van het land
  • goede auto

Minpunten Explore Namibia

  • kan ik niets voor bedenken

Bezochte landen

  • diverse landen in Afrika
  • diverse landen in Amerika
  • spitsbergen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Namibia (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Frans Van der Bruggen op 21 september 2018

Alles klopte en zij waren erg professioneel en aardig. Vantevoren waren zelfs alle lodges in de Garmin ingevoerd. Zij wisten het goede midden te vinden tussen reizen en rust en tussen luxe lodges en andere accomodatie. Zij gaven goede adviezen over de route.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • inventief en professioneel

Bezochte landen

  • amerika
  • japan
  • china
  • mongolie
  • rusland
  • europa
  • azie
  • antarctica
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Heerlijk weg in Namibië en Botswana (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Ellen Van Dingenen op 21 september 2018

We hebben een perfecte reis op maat kunnen samenstellen samen met de hulp van Explore Namibia. Er werd rekening gehouden met onze wensen en budget. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zelfs toen we ter plaatse nog vragen hadden stonden ze klaar met raad en daad. Het kamperen op onze 4x4 afgewisseld met heerlijke lodges en villa's was voor ons een prima combinatie. Kortom, we zijn een heerlijke ervaring rijker!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Minpunten Explore Namibia

  • geen negatieve punten ervaren

Bezochte landen

  • amerika
  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

4W camping-drive door Namibie, Botswana en een stukje Zimbabwe (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Cees Riemslag op 21 september 2018

We hebben gezamenlijk de reisroute van 5 weken bepaald waarbij Explore Namibia alle expertise alsmede de bookingen inbracht. Hierdoor zijn we oa op plaatsen geweest waar wij aanvankelijk geen trek in hadden maar welke achteraf de mooiste ervaringen hebben opgeleverd. Ook hebben zij alles in het werk gesteld om voorkeurplaatsen voor ons te reserveren die reeds volgeboekt waren door bv de route te verander ( tegengesteld). Alles in onderling overleg en goedvinden!!
Bij aankomst een hartelijk ontvangst en een uitgebreide voorlichting over de besproken reis waaronder de do's and dont's.
Aansluitend het in ontvangst nemen van de splinternieuwe Toyota Hillux twin cab met daktent welke ook weer volledig uitgerust was met de nodige spullen en ook hier een volledige uitleg het voertuig en uitrusting bestreffende. Niets te weinig maar ook niets overdreven veel. De eerste nacht in een prima hotel ( vermoeide reis) waarna de reis kon beginnen. 5 Weken en 7000 km later het voertuig weer probleemloos ingeleverd en het hotel opgezocht. Ook hier de shuttle geregeld, perfect. Al met al een reis die 120% opleverde tov de verwachtingen die wij ervan hadden. Ook de prijs was zeker acceptabel!
Inmiddels hebben kennissen dit avontuur ook beleefd.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Werken uit eigen ervaring
  • zorgen voor een uitgebalanceerd reisplan
  • gaan uit van de klantwensen
  • geven een perfecte voorlichting
  • helder en duidelijk
  • geen kleine lettertjes
  • prettige communicatie
  • eenvoud

Minpunten Explore Namibia

  • ik zou er geen weten

Bezochte landen

  • Namibie
  • Botswana
  • zimbabwe
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Overweldigend avontuur (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Yolanda Pattiasina op 21 september 2018

Wij waten 2 jaar geleden ook al met Explore Namibie door Namibie gereisd en dat was heel goed bevallen. Nu wilden wij graag naar Botswana en omdat je vanuit Nederland nu rechstreeks naar Windhoek kunt vliegen (2 jaar geleden nog niet, moest toen via Londen en Johannesburg met als gevolg een dag onderweg) vertrokken we vanuit Windhoek. We hadden maar 2 weken afgezien van de reisdagen. Explore Namibie heeft een interessante, afwisselende reis voor ons georganiseerd, waarbij we zelf met 4xD hebben gereden. Via Caprivistrook naar Kasane, Victoriafalls bezocht en naar Moremi Game Reserve in de Okavangodelta. Veel wild gespot en wat een natuur. De locaties/lodges waren soms luxe, soms eenvoudiger, maar zonder uitzondering prima. Explore Namibie heeft ons opnieuw een bijzondere zeer avontuurlijke vakantie bezorgd!

8,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige ervaring (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Theo van Halsema op 21 september 2018

Goed advies over de rondreis en prima autohuur geregeld met Valuecar. Heel vriendelijk en behulpzaam, goede communicatie en bevestigingen van de boekingen. Accomodaties (campsites) waren prachtig. Kwaliteit van de Valu car auto’s door hun geregeld was uitstekend ondanks de leeftijd van de auto’s en de kilometerstand van 150.000

9,4
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten Explore Namibia

  • niets

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Gotta love Explore Namibia (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Steven Raedts op 21 september 2018

Het beste aan Explore Namibia is ... dat NIETS maar dan ook NIETS teveel gevraagd is.
Schitterende Service. Vriendelijk. 24H bereikbaar (hadden een aanrijding in de bush - alles geregeld binnen de 48 uur). De trip stemde 100% overeen met hetgeen was afgesproken. SUPER!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers

Namibië: een unieke bestemming (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Roelof Janssens op 21 september 2018

In 2016 maakten wij onze zesde reis door Namibië en Botswana. We hadden de route zelf uitgestippeld. We bezochten ditmaal de Skeletkust, Etosha en het westelijk deel van de Okavangodelta. De lodges waren door Explore Namibia gereserveerd en de auto was door hen geregeld. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Aan de auto ontbrak niets en bij de in- en uitklaring bij de Botswaanse grens misten we geen enkel document. Voor onze volgende reis zullen wij zeker weer gebruik maken van de hulp van Explore Namibia.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Verenigde Staten
  • Mexico
  • Canada
  • Rusland
  • Jordanië
  • Israël
  • Oman
  • Turkije
  • Gambia
  • Tanzania
  • Madagskar
  • Swaziland
  • Zuid-Afrika
  • Botswana
  • Zimbabwe
  • Mozambique
  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

fantastische kampeerreis met hele goede auto (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Marita Houwing-Wolter op 21 september 2018

Planning en overleg vanuit Nederland, ontvangst ter plekke, hotel bij aankomst en vertrek, alle reserveringen en vooral de gehuurde Toyota Hilux waren heel goed. Vriendelijke mensen, zeker ook bereid om mee te denken bij speciale wensen.

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • communicatie vooraf en ter plekke
  • reserveringen klopten allemaal
  • vriendelijk

Minpunten Explore Namibia

  • enquete meteen bij thuiskomst om goede en minder goede punten te benoemen

Bezochte landen

  • Namibie
  • Botswana
  • Tanzania
  • senegal
  • Kenia
  • Oman
  • VS
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige ervaringen in Namibië & Botswana !! (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Eelco de Mos op 21 september 2018

Elise, Silvia en de rest van het team verzorgen je reis tot in de puntjes via reisbureau Explore Namibia. Op vragen en wensen krijg je snel een duidelijk antwoord. De adviezen die wij hebben gekregen waren TOP. Ook de auto van Asco Car Hire was in één woord: geweldig !! Wat een beest van een auto verhuren ze daar en we hebben geen minuut getwijfeld aan de capaciteiten van deze auto. Onze auto hebben we daarom een toepasselijke naam gegeven tijdens de rondreis: "The Beast". Ben je op zoek naar een mooie reis door prachtig Namibië of beestachtig Botswana, dan ben je bij Explore Namibia in combinatie met een auto van Asco Car Hire absoluut op het juiste adres.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Op vragen en wensen krijg je snel een duidelijk antwoord. De adviezen die wij hebben gekregen waren TOP!

Minpunten Explore Namibia

  • Deze kunnen wij op dit moment serieus niet zo snel bedenken.

Bezochte landen

  • Namibië
  • Botswana
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Rondreis Namibië (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Pieter Alsema op 21 september 2018

Explore Namibië hebben wij ervaren als een prettige kordate en zeer persoonlijke manier van adviseren.
Waarbij actief wordt meegedacht en alternatieven worden geboden.
Ter plaatse ook persoonlijk contact en begeleiding tijdens het afhalen van de auto.
De persoonlijke benadering geeft veel vertrouwen.

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Persoonlijke service

Minpunten Explore Namibia

  • iets sneller reageren op berichten.

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

rondreis met 4X 4 en daktenten doorheen Noord-Namibië (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Anne Thiery op 21 september 2018

Zeer aangename contacten in eigen taal (Nederlands). Telkens onmiddellijk antwoord op onze vragen. Perfect georganiseerde reis, rekening houdend met onze wensen. Alles was voorhanden zoals beloofd bij inschrijving. Het is zeer duidelijk dat de mensen van explore Namibia het land door en door kennen .

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Activiteiten die voorgesteld werden werden zeker niet opgedrongen
  • In geval van nood konden we hen rechtstreeks contacteren
  • die mensen kennen hun land door en door

Minpunten Explore Namibia

  • we hebben niets ondervonden dat voor verbetering vatbaar is

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • Botswana
  • Marokko
  • Vietnam
  • Rwanda
  • Egypte
  • Thailand
  • Guatemala
  • Canada
  • Gambia
  • Madagaskar
  • Kenia
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Explore namibia - een geweldige ervaring (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door I.P. van Lavieren op 21 september 2018

Zeer klantgericht team, snel en goed antwoord en suggesties op vragen en het maken van een planning, uitstekende afspraken over wijze van reizen, autohuur, verblijfplaatsen. Bij een ongeval in Botswana heeft Explore Namibia vanuit Windhoek geweldig gehandeld, geholpen en geregeld dat we de reis toch konden voortzetten. Wij reizen nu 4 jaar in zuidelijk Afrika en starten altijd met het regelen via Explore Namibia : we kunnen ons geen beter begin indenken van een altijd weer geweldige ontdekkingstocht.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • canada
  • west-afrika
  • noord-afrika
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis door Namibië (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Charlotte Leijten op 21 september 2018

We hebben onze rondreis door Namibië geboekt via Explore Namibia. Op hun website stonden enkele standaard rondreizen die heel gemakkelijk op maat te maken waren en naar eigen wensen aangevuld konden worden. Omdat ze er ook foto’s en filmpjes op hebben staan, krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat, hetgeen helpt bij het maken van je keuze.
Daarnaast kregen we goede adviezen over locaties en hoeveel tijd je voor bepaalde bestemmingen moest uittrekken.
We ontvingen na het boeken veel handige documentatie, zelfs een suggestie voor de boodschappen als je gaat kamperen. Verder ontvingen we een link naar de app Destinationbook met daarin al onze reisgegevens. Die app hebben we tijdens onze hele reis intensief gebruikt met daarin het reisschema, info over de overnachtingslocaties, achtergrond informatie, afstanden enz. Werkelijk fantastisch! En toen we in Namibië arriveerden werden we door een heel enthousiaste medewerkster van Explore Namibia ontvangen en kregen we print-outs van de belangrijkste documenten en extra uitleg over belangrijke zaken. Super!
En niet te vergeten de gedegen kennis van het land en goede contacten met betrouwbare partners, zoals autoverhuur bedrijf en lodges en campgrounds.
Door Explore Namibia is onze vakantie voor 300% geslaagd! Een aanrader voor iedereen die dit prachtige land wil bezoeken.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • gedegen kennis van het land
  • goede lokale contacten
  • goede service
  • handige app

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Namibie/botswana (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Ton Luckers op 20 september 2018

Fantastische reis met heel veel mooie plekken en mooie routes.
Afwisselend met kamperen en mooie lodges.
Een prima auto.

Ook goede ondersteuning toen we een ernstig probleem hadden met de auto. We moesten de reis onderweg ineens aanpassen en dat werd zonder mopperen uitgevoerd.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • goede reisvoorbereiding
  • goede instructies over de reis en de auto en de kampeeruitrusting
  • een mooie app om de reis van dag tot dag goed te volgen en uit te voeren
  • uitermate vriendelijke en behulpzame medewerkers
  • vlotte afhandeling bij terugkeer

Minpunten Explore Namibia

  • zouden iets meer keuzes kunnen laten bij het plannen van de reis

Bezochte landen

  • Namibie en Botswana
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Individuele rondreis door namibie met auto 4x4 plus daktent. (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Gemke Post op 20 september 2018

Geweldige communicatie, erg accuraat en snel en ondanks dat we slechts een auto via Explore Namibie huurden kwam Elise naar het verhuurbedrijf met veel info (incl. flesje wijn), nam alle tijd, erbij kortom zeer professioneel en sympathiek. We konden 24u. per dag op hun terugvallen indien nodig. Waar vind je dit terwijl er niet veel aan ons werd verdiend aangezien we volledig op de bonnefooi reisden. Waar vind je zoiets nog? Bij hun dus!!! Echt heel heel bijzonder.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtig land, geweldige natuurparken, heerlijke lodges, avontuurlijke campsites. (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Cyrille Mulleman op 20 september 2018

Zeer goede duidelijke service, alles netjes in orde, helemaal geen op of aanmerkingen. Maken je reis helemaal op maat, met al je specifieke wensen. Komen alle afspraken na. Werken nauw samen met ASCO carhire, hebben zeer goede huurauto's. Zou ze aan iedereen aanbevelen!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • ervaringsdeskundigen
  • Reis op maat
  • betrouwbaar

Minpunten Explore Namibia

  • kan niets bedenken

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers