Explore Namibia Dé Namibië specialist ter plaatse

Reviews Explore Namibia

9,5
9,6 Algemene ervaring
9,6 Boekingsproces
9,6 Reisleiding
9,3 Accommodatie(s)
9,6 Vervoer
9,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 94
  • Aantal waarderingen: 156

Ontdek Namibie en Botswana (bezocht in november 2017)

Review geschreven door michel Heirman op 20 september 2018

Na een eerste kennismaking tijdens het vakantiesalon te Antwerpen waren wij enorm gecharmeerd door Elise, de leasing lady van Explore Namibia. Na verschillende contacten via email hebben wij besloten om een rondreis in Namibia en Botswana te maken van ruim drie weken. De organisatie was gewoon perfect. Aan al onze wensen was tegemoet gekomen. De mix van slapen in de tent boven op de jeep afwisselend met het slapen in een luxury tent of Lodge was buitengewoon goed geregeld. Een aanrader voor wie graag individueel reist met de luxe van een super organisatie en dito back-up.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • punctualiteit
  • originaliteit
  • betrouwbaarheid

Bezochte landen

  • Namibia
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Trip to the Falls (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Fred Mylius op 20 september 2018

Correcte en snelle intake, goed roadboek. Auto was niet “nieuw”,
Ontvangst in het Nederlands is wel erg prettig. Prima service toen we bij de Mall aan de overkant de auto niet konden starten. Eigen schuld, moet je de koppeling maar tot de plank intrappen. Er kwam meteen iemand..
We hadden uitstekende onderkomens en prima excursies al merk je het verschil tussen staats- en particuliere ondernemingen erg goed.

8,4
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid Afrika
  • Namibie
  • Botswana
  • Zimbabwe
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Fantastisch! (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Sonja Engelen op 20 september 2018

Voor de 2de maal werd onze reis georganiseerd door Elise van Explore Namibia, alweer tip top in orde. Nadat we enkele jaren geleden Namibië bezochten hebben we deze keer gekozen voor Botswana, onze jeep die we tevens bij hen gehuurd hadden was geweldig, alles goed in orde! De lodges waren naar onze eigen wensen uitgekozen, soms luxueus maar soms ook basic. We werden steeds goed ontvangen en kregen een deskundige uitleg alvorens we begonnen aan onze rondreis, er werd rustig tijd voor gemaakt, niet zomaar rap rap. Ook na de reis nemen ze de tijd om naar je reisverhalen te luisteren. In één woord, geweldige reisorganisatie, proficiat, ga zo verder!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • persoonlijke begeleiding
  • goed wagenpark
  • veel ervaring

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Australië
  • Azië
  • Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Safari Namibië- Botswana (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door DaanCyrille Wierenga op 20 september 2018

Explore Namibië is Snel Correct Deskundig Vriendelijk en Professioneel. Ze stralen enthousiasme uit over eigen leefomgeving en zijn goed in maatwerk! Voorbereiding is goed en ook hulp bij calamiteiten is adequaat.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • liefde voor hun vak
  • enthousiast en betrouwbaar

Bezochte landen

  • Namibie Botswana
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Persoonlijke begeleiding en toplocaties (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Dafna Holtzer op 20 september 2018

De persoonlijke begeleiding tijdens onze reis door het prachtige Namibië was goud waard. Elise heeft heel bijzondere campsites voor ons gevonden en wist ook cruciale plekken te bemachtigen die in eerste instantie vol zaten. De 4x4 jeep was echt heel goed equiped en dat maakte onze reis niet alleen heel veilig en aangenaam, maar vooral een onvergetelijk mooi avontuur!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Hele mooie campsites
  • persoonlijke begeleiding
  • een handige app met onze reisroute

Minpunten Explore Namibia

  • onze shuttle naar vliegveld op terugweg bleek niet geregeld omdat onze vlucht was gewijzigd. Dat was teleurstellend.

Bezochte landen

  • Equador
  • Namibie
  • maleisie
  • mexico
  • guatemala
  • cuba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Als je voor de 5de keer gaat boeken, dan zal het wel ok zijn zeker ? (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Marc Cox op 20 september 2018

Reizen met Marco en Elize is als thuis komen ...
Alles is altijd netjes geregeld van start tot finish.
De samenwerking met Asco Car hire is top.
Zeer betrouwbare wagens.
De accomodaties zijn op maat gekozen en dat is erg leuk ;-)

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Professioneel
  • vriendelijk
  • denken mee

Minpunten Explore Namibia

  • Voor ons geen meer
  • na 4 keer met hen te hebben gewerkt

Bezochte landen

  • Amerika
  • Oeganda
  • Botswana
  • Namibie
  • Egypte
  • Turkeye
  • marokko
  • Zimbabwe
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Individuele rondreis Namibië en Botswana (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Anja Reiring op 20 september 2018

Goed en snel mailcontact, ook in Nederlands, eigen inbreng/voorstel mogelijk, prachtige accommodaties/plekken, goed autoverhuurbedrijf. Goed en duidelijk reisplan zowel op papier als app. met achtergrondinfo, reisplan wordt bij aankomst persoonlijk doorgenomen, 24/7 bereikbaar tijdens reis, prijs/kwaliteit goed, betrouwbaar

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • snel antwoord in Nederlands
  • prachtige campsites/accomodaties
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Individuele rondreis namibie-Botswana (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Boa Van hoey op 20 september 2018

Goede samenwerking bij planning van de reis, uitstekende uitwerking met een uitgebreid roadmap en voorgeprogrammeerde gps, directe respons bij vragen bij de voorbereiding van de reis, persoonlijke ondersteuning bij problemen met de huurauto bij het vertrek

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • persoonlijk contact
  • goede prijs/kwaliteit

Bezochte landen

  • namibie
  • , botswana
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Uitstekend (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Patrick van Naamen op 20 september 2018

Uitstekende kwaliteit verzorging van de contactpersoon, efficient afhandelen van het gehuurde materiaal , goede prijs kwaliteit verhouding , voldoende informatie meegekregen vanuit de contactpersoon .

8,6
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • efficiënt
  • vriendelijk
  • goede informatie

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • namibie
  • ,usa
  • ,marokko
  • ,zuidkorea
  • .china
Aangeraden voor: Avonturiers

Meerdere keren rondgereisd in Namibie en Botswana (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Gert Folkerts op 20 september 2018

Eigenlijk geen minpunten. alles goed geregeld, goed overleg. Voelt goed om met explore namibie in zee te gaan. Ik overdrijf niet, maar naar Marco en Elise toegaan(van E-N) voelt een beetje als thuiskomen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zambia
  • namibie
  • botswana
  • kenia
  • Peru
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie manier van reizen. (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door Tamara Jacoline op 20 september 2018

Leuke manier van reizen. Contact via mail liep goed. De meeste campings waren mooi en netjes. Enige minpuntje was het minimale gereedschap (bestek etc). wat mee werd gegeven. Wat ook jammer was dat er geen lades in de auto achterin zaten. Verder echt een hele mooie bijzondere reis gehad. Vooral Namibië vonden wij Doors n diversiteit erg mooi.

7,5
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • namibie
  • botswana
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Op korte termijn een perfect Namibië avontuur gerealiseerd (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Leonie van Vliet op 20 september 2018

Fijne organisatie. Goed bereikbaar, op korte termijn veel kunnen organiseren. Snelle reactie tijd, goed bereikbaar, vriendelijk en meedenkend. De auto die we hadden gehuurd is goed bevallen en alle informatie en tips hebben ons een fijne start van de reis bezorgd.

9,6
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Vriendelijk
  • goed bereikbaar

Minpunten Explore Namibia

  • Opvang bij aankomst - tijdje op moeten wachten

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Roadtrip met kindjes (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Heleen Verlinden op 20 september 2018

Zeer goede communicatie en er werd rekening gehouden met onze wensen. Altijd snel en vriendelijk antwoord. Goed geregeld zonder zorgen met persoonlijke ontvangst. Leuke reisapp zodat het thuisfront mee kon volgen.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • volledig op maat
  • goede prijs

Bezochte landen

  • namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

rondreis door Nambia met onze zonen (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door nella van braam op 20 september 2018

Communicatie was echt super, alles sprak uit vertrouwen. Tijdens de reis was het ook goed communiceren, betalingen gingen prima ook als we wat laat waren met betalen. De accommodaties die zij aanraadden waren echt super. Het retourneren van de huurauto was wat minder - echt heel veel uren zitten wachten zonder dat we op tijd teruggebracht werden. Dit lag niet zozeer aan hen alswel aan het autoverhuurbedrijf.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Inlevingsvermogen reizen met tieners.
  • Mooie plekjes.
  • heel veel informatie vooraf

Bezochte landen

  • amerika
  • thailand
  • zuidafrika
  • china
  • maleisia
  • nieuwzeeland
  • israel
  • ghana
  • marokko
  • tunesia
  • singapore
  • brazilia
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzondere reis door Namibie: prachtige natuur en cultuur! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Marjolein Flipse op 20 september 2018

De mensen die voor Explore Namibia werken zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een reisplan voor ons gemaakt dat zeer goed is bevallen. We hebben prachtige landschappen gezien, veel bijzondere dieren gezien en mensen van verschillende culturen ontmoet, terwijl we zelf met onze gehuurde landcruiser door Namibië reisden. We hebben kamperen afgewisseld met zo nu en dan een verblijf in een B&B. De accommodaties waren erg mooi en goed geregeld. We zullen deze reis nooit meer vergeten.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Goede accomodaties
  • vervoer
  • bijzondere excursies
  • goed georganiseerd
  • flexibel
  • bereikbaar

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

indrukwekkende, PRACHTIGE REIS OM NOOIT TE VERGETEN (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Bernadette Peeters op 20 september 2018

de reis wordt helemaal op maat naar jouw wensen en mogelijkheden gemaakt. ze wonen ter plekke en hebben alle kennis etc. in huis. goede communicatie, prettige mensen. veel service. problemen (vluchtvertraging) worden goed opgevangen. ze kennen de lodges goed en overleggen welke lodges het best bij je passen. ze werken met een heel goed autoverhuurbedrijf dat naast hun kantoor is. erg handig. goede voorlichting over de auto. goede ontvangst. je krijgt een navigatiesysteem mee waar alle lodges al zijn ingeprogrammeerd. kortom wij zijn helemaal tevreden.

9,6
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • enthousiast
  • meedenken
  • alles klopt
  • veel service
  • perfect op maat

Bezochte landen

  • egypte
  • zuid-afrika
  • tanzania
  • zanzibar
  • gambia
  • sri lanka
  • malediven
  • namibie
  • kaapverdie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reis door Namibie en Botswana (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Ronald Leenstra op 19 september 2018

Wij zijn heel goed geholpen door Explore Namibia. Na een prettige kennismaking op de vakantiebeurs hebben we zowel onze Toyota Hilux 4x4 inclusief daktent bij hen geboekt, als een groot deel van ons reisschema. Aangezien we een reis van totaal 9 weken hebben gemaakt was het erg prettig om met iemand te kunnen sparren die de regio goed kent en de mooiste plekken voor je kan vastleggen. Door Explore Namibia hebben we Afrika echt beleefd!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • expertise
  • professionaliteit
  • prijs-kwaliteit
  • communicatie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Service tot in de details zeker met hun app (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Marieke BOu op 19 september 2018

De voorpret begon met het boeken, verschillende keren contact gehad met Riekie en aanpassingen gedaan in de reis. We kregen we een week voor vertrek een link voor onze persoonlijke reis app met alle details. Fantastisch voor ons en de thuis blijvers.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • persoonlijk contact
  • briefing bij aankomst
  • super auto
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Geweldige vakantie (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door patricia vt hof op 19 september 2018

Goede informatie vooraf, snelle reactie van reisleiding op vragen. Leuke accommodaties die waren afgestemd op onze wensen.
Tijdens de reis hebben wij geen contact meer hoeven op nemen want alle accommodaties waren reeds geboekt en alles liep voorspoedig

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • snelle reactie
  • leuke accomodaties

Minpunten Explore Namibia

  • Eventueel wat meer praktische informatie over bijv hoeveelheid stof die in de auto komt

Bezochte landen

  • Costa Rica
  • mexico
  • USA
  • Thailand
  • Gambia
  • Kaap verdie
  • Marokko
  • Maleisie
  • vietnam
  • china
  • sri lanka
  • indonesie
  • dubai
  • namibie
  • dominicaanse republiek
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een ervaring om nooit te vergeten (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Petra Bout op 19 september 2018

Een mooie onbezorge reis om nooit te vergeten. Een persoonlijk reisadvies door lieve mensen die je zeer goed advies geven over de mogelijkheden van het land. We wilde afwijken van de route en kregen mooie tips om onze reis tot een mooie herinnering te maken. Geweldig om te kamperen in de wilde natuur met een goed uitgeruste Tent en spullen. Het paardrijden tussen de Giraffen en de springbokken vonden mijn meiden van 8 en 11 geweldig. Oog in oog met een neushoorn was een mooie ervaring, net als de Apen die s’nachts nieuwsgierig bij de tent kwamen kijken. Het kanoën tussen de zeehonden die met je kwamen spelen, een bijzonder ervaring om mee te maken. De kennismaking met verschillende bevolkingsgroepen van het land. Elke dag was weer bijzonder met de dieren en mensen van het land.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • goed en persoonlijk reisadvies.
  • goede en praktische kampeer uitrusting
  • al het langhoudbare voedsel wat over gebleven is wordt verzameld enngeschonken aan een weeshuis

Bezochte landen

  • india
  • Thailand
  • quatamala
  • niguraqua
  • costarica
  • honduras
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers