Explore Namibia Dé Namibië specialist ter plaatse

Reviews Explore Namibia

9,5
9,6 Algemene ervaring
9,6 Boekingsproces
9,6 Reisleiding
9,3 Accommodatie(s)
9,6 Vervoer
9,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 94
  • Aantal waarderingen: 156

Topservice (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Valerie Daems op 26 september 2018

Fantastisch land, ze kennen het terrein goed en geven de beste tips. Ze reageren super snel en regelen alles tot in de puntjes. Ze zijn betrouwbaar, degelijk, correct en dat in functie van jouw budget. Dit was al onze tweede reis met hun en niet de laatste.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Tips
  • leuke adresjes
  • betrouwbaarheid
  • snelheid
  • correctheid
  • prijs/kwaliteit
  • kennis van het terrein

Minpunten Explore Namibia

  • Geen

Bezochte landen

  • Peru
  • Bolivia
  • Venezuela
  • Israel
  • senegal
  • australië
  • seoul
  • vietnam
  • cambodia
  • USA
  • ijsland
  • mexico
  • enz
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondtrekken door Namibië (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Rinus Boone op 26 september 2018

Dit reisbureau met Nederlandse eigenaar en medewerkers is gevestigd in Windhoek bij een autoverhuurbedrijf. Zij organiseren de reis en autohuur. Al onze campings en hotelovernachtingen werden geregeld en ook de autohuur (met daktent). Wij kenden hun al van een eerdere reis en het is ons ook deze keer weer uitstekend bevallen.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Persoonlijk en accuraat.

Minpunten Explore Namibia

  • n.v.t.

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Voor altijd verliefd! (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Riekie Poiesz op 26 september 2018

Een paar jaar geleden heeft Namibië ons hart gestolen. Met behulp van en onder begeleiding van Explore Namibië heeft dit land ons hart gestolen. De persoonlijke aanpak van Explore Namibië maakt het hele proces van bespreken tot boeken en reserveren een feestje!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • New Zeeland
  • malediven
  • Australië
  • Filipijnen
  • Botswana
  • Namibia
  • Zimbabwe
  • Mexico
  • Jordanië
  • Egypte
  • Zuid Afrika
  • Tanzania
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Avonturen beleven in Namibië en Botswana (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Annemiek Elbertse op 25 september 2018

Op basis van een bestaand reisplan en met aanpassingen voor ons was er snel een maatwerk-reis gemaakt. De contacten met Explore Namibia zijn altijd prettig, efficiënt en professioneel. We werden bij beide reizen bijzonder goed geadviseerd, kwamen op de mooiste plekken en beleefden op-maat-avonturen: goed voorbereid, heel spannend, maar wel veilig. Al met al beleefden we met Explore Namibia 2 fantastische reizen waar we nog steeds over praten.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Flexibele instelling
  • Hebben veel ervaring
  • Vriendelijk
  • Alles is mogelijk
  • Eigen inbreng goed mogelijk
  • Goede prijs/kwaliteit

Bezochte landen

  • Malawi
  • Filipijnen
  • Zuid-Afrika
  • Namibie
  • Botswana
  • Madagaskar
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Desolaat Namibië, een onvergetelijke ervaring voor het gezin! (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Danko de Groot op 25 september 2018

De voorbereiding met Explore Namibië was gewoon top. Niet alleen het contact vooraf en op de beurs maar ook bij aankomst was alles tot in de puntje voorbereid. Ook wat kleine vermijdelijke probleempjes onderweg werden vakkundig opgelost. Met andere woorden van begin tot eind een heel fijn reisbureau om mee op pad te gaan in Namibië en aan te bevelen bij een ieder.
Wij gaan deze reis nooit meer vergeten en heeft ons als gezin een heel mooi stuk van Afrika laten zien op een bijzondere manier.

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Reisvoorbereiding
  • communicatie
  • excursies

Bezochte landen

  • Ecuador
  • Peru
  • Chili
  • Bolivia
  • Costa Rica
  • Canada
  • Australie
  • Nieuwe Zeeland
  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Een onvergetelijke reis (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Herman Geens op 24 september 2018

De Home page van de website van "Explore-Namibië" geeft precies weer wat je van hen kan verwachten: een echt vakantiegevoel, individuele aanpak en een veilige en puike organisatie.

Elise en haar team stelden een zeer evenwichtig en afwisselend programma samen, op basis van hun expertise en onze wensen (self-drive 4x4, route ± gelijk aan de All-in-One route). De begeleidende documentatie was zeer goed samengesteld en was zeer nuttig. De accomodaties (1/3 camping, 2/3 lodge) werden zorgvuldig uitgekozen in tijd en plaats en getuigden van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. ASCO, een lokaal autoverhuurbedrijf op wie Explore-Namibia beroep deed, leek ons, en dat bleek ook, een degelijke keuze.

Het werd een schitterende reis met vele hoogtepunten dankzij Elise en haar team! Het Etsoha-Park, de Fish River Canyon, Kolmaanskuppe, Sossus-vlei, de ballonvaart, enz... het waren allemaal toppers waar we van konden genieten dankzij een vriendelijke, betrouwbare en professionele service.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Organiserend vermogen
  • Kennis van het land
  • Communicatie
  • Klantgerichtheid

Minpunten Explore Namibia

  • Nihil

Bezochte landen

  • Canada
  • Egypte
  • Libanon
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Vriendelijk, hartelijk, persoonlijk, betrokken, ... (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Michel Janssens op 24 september 2018

Op basis van mijn persoonlijke wensen kreeg ik van Explore Namibia een perfect passende reis aangeboden. Van bij het boekingsproces tot het einde van de reis zorgden ze voor een perfecte service en persoonlijke begeleiding. De ontvangst op de luchthaven, het welkom op hun kantoor in Windhoek, de staat van de huurwagen, de kwaliteit van de overnachtingen, ... alles was prima geregeld.
Hun betrokkenheid ging zelfs zover dat er op de laatste dag van ons verblijf in Windhoek iemand werd uitgestuurd om ons in de stad te gaan zoeken opdat we toch nog ons vliegtuig zouden halen. Ik had namelijk het uur van vertrek verkeerd gelezen en was ervan overtuigd dat we om 17 uur zouden vertrekken i.p.v. om 14 uur. Op het uur dat hun shuttle ons zou komen ophalen liepen wij nog doodleuk en van geen kwaad bewust door de straten van de hoofdstad. De opsporingsactie leverde weliswaar niks op zodat we ons vliegtuig toch net niet haalden, Explore Naibia was heel behulpzaam bij het zoeken naar een alternatieve vlucht.
Bij een volgende reis naar Namibië gaan we zeker en vast weer met Explore Namibia.

9,7
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • De zeer persoonlijke en vriendemijke service
  • hun know-how
  • de behulpzaamheid

Bezochte landen

  • Amerika
  • Indonesië
  • Costa Rica
  • Dominikaanse Republiek
  • Turkije
  • Namibië
  • Botswana
  • Zimbabwe
  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige ervaring met ExploreNamibia (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Nienke Wagenaar op 24 september 2018

Onze reis met ExploreNamibia was een fantastische ervaring! Riekie heeft vooraf goed meegedacht over de route en aanpassingen in het schema. Alle overnachtingen, de auto en het transport waren goed geregeld. Duidelijke instructies en een warm welkom ter plaatse en onze reis kon niet meer stuk. Bedankt!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • snelle en goede communicatie
  • flexibel reisschema
  • goed ontvangst ter plaatse

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

fantastisch (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door lieve beyen op 23 september 2018

schitterende organizatie, tailor made, hele goede service bij problemen. Elise en team geven een schitterende service, luisteren heel goed naar de wensen van de klant en passen hierop de reis aan. Wij zijn reeds tweemaal met hen op reis gegaan, en hebben ondertussen reeds een 15 tal gezinnen ook aanbevolen, die ook met hen zijn meegegaan, met zeer hoge tevredenheid.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zeer veel
  • >60

Deskundig advies (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Lenie de Wilde op 23 september 2018

Ze begeleiden je van A tot Z. Je kunt bij hun met al je vragen terecht. Niets is hun teveel. Echt een super reisorganisatie. Wij hebben Namibië al meerdere keren bezocht. En elke keer kwamen we weer bij Explore Namibia terecht.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Ze wonen zelf ook in Namibie

Minpunten Explore Namibia

  • Die zou ik zo niet weten
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Schitterend Namibië (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door T Zaal op 23 september 2018

Ontzettend vriendelijk contact met de reisleiding;
Erg mooie locaties en accommodaties; leuke contacten met de vriendelijke bevolking onderweg; erg mooi was natuurlijk Etosha Nat. Park, maar ook de Victoria Falls en de weg langs de grensrivier met Angola. Eigenlijk vonden we alles erg mooi, teveel om op te noemen!
Soms lag een locatie ver buiten het gebied dat we wilden bezoeken, en een paar keer was het vervoer naar een activiteit helemaal niet op tijd. Dat was lastig, maar alles kon wel gewoon doorgaan.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Goed contact bijv. snelle reactie op vragen
  • Hun kantoor in Windhoek

Bezochte landen

  • Oeganda
  • Tanzania
  • Equador
  • Chili
  • Argentinië
  • Kenia
  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Prachtige rondreis Namibie en Botswana. Kamperen met af en toe een mooie lodge. (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door MARJOLEIN VAN DEN BROEK op 23 september 2018

Zeer deskundig. Je merkt dat ze het land goed kennen en hebben al snel door wat er bij je past. De hele reis bestond uit hoogtepunten. We zijn goed geinformeerd over de route, excursies en eventuele uitstapjes op de route zelf. Voor vertrek ontvang je een reisapp en een link naar een persoonlijke website waar je hele reis omschreven staat! Dit is zowel voor, tijdens en na de reis echt een pluspunt!!Wegens een hernia bleek het slapen in de dak tent toch problemen op te leveren. Hierop is snel en adequaat gehandeld door Explore Namibie door ons per koerier een tent te sturen met 2 stretch bedden. Het enige wat beter kan betreft de kampeer uitrusting; de slaapzakken welke meegegeven worden door de autoverhuur zijn wel erg versleten en dun. Hierdoor hebben we het 's nacht wel koud gehad (-5 graden 's nachts).

9,0
9 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Deskundigheid
  • goede routebeschrijvingen
  • reisapp
  • goede communicatie
  • leuke tips

Minpunten Explore Namibia

  • Wij kunnen geen verbeterpunten verzinnen; alles was goed geregeld

Bezochte landen

  • USA
  • Canada
  • Maleisie
  • Thailand
  • Costa Rica
  • China
  • India
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis namibie (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Connie Slager op 23 september 2018

Goed contact via mail om de reis precies op maat te maken. Altijd snelle reactie. Ter plaatse goede uitleg van Elise voor vertrek. Onderweg nog een lekke band, hierbij goed geholpen door explore Namibia. Eigenlijk alleen positief!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • petsoonlijke benadering

Minpunten Explore Namibia

  • geen
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een reis waar alles klopte (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door muriel middeldorp op 23 september 2018

Wat goed was, waren de adviezen (EN snapte wat wij wilden), de service (alles klopte gewoon en elke afspraak werd stipt nagekomen), de planning (wat een reis), de reactiesnelheid (vrijwel altijd onmiddellijk), de originaliteit (we voelden ons wereldreizigers), de aandacht (en in betrouwbare handen). Wat niet goed was? Ik kan niks bedenken.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Familiereis met veertien personen (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door joost Rovers op 23 september 2018

Het betrof een reis van zestien dagen van veertien personen met zes kinderen, welke geheel is voorbereid door Explore Namibie. We trokken met vier auto's met daktenten zelfstandig door het land, waarbij de overnachtingen vooraf geregeld waren. Het contact met de reisorganisatie verliep hoofdzakelijk met behulp van e-mails. De antwoorden op de vragen waren adekwaat en kwamen vlot binnen. Ook de ondersteuning ter plaatse bij het oplossen van wat kleine problemen met de auto's was goed. Een filter moest vervangen worden, evenals een defect geraakte koelkast. Ook de telefonische contacten waren plezierig.
We hebben de hoogtepunten van het land bezocht, waarbij het bezoek aan Etosha voor mij het hoogtepunt was. Ook de grootste meteoriet bij Grootfontein en de Welwietscha plant vond ik bijzonder.
Namibie is een groot land, dus veel rijden, in het bijzonder omdat een groot deel van het land leeg is.
Daarbij zijn de wegen erg stoffig. Bijzonder was dat de auto aangaf wanneer er te hard gereden werd, op gravel wegen bij ca 80 km/uur en bij asfaltwegen bij ca 100 km /uur.
We hadden lokale simkaarten gekocht. Erg plezierig, maar niet duidelijk was aangegeven dat je voor de belminuten een extra handeling moest doen.

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Goede ondersteuning
  • , bekendheid met het land

Bezochte landen

  • Vietnam
  • Mongolie
  • China
  • Yemen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

perfecte rondreis door Namibie (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Sybren Verschoor op 23 september 2018

We zijn echt perfect begeleid op onze zoektocht naar een reis door Namibie, waren echt zeer behulpzaam en er werd echt geprobeerd om aan te sluiten bij ons iedeeen en behoeften. Daarnaast ook in namibie weer prima opvang en begeleiding op het moment dat er even sprake was van en incidentje. Op die manier werd onze vakantie echt ene topvakantie waar we regelmatig aan terug denken en de ruim tweeduizend foto's bekijken....

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • de wijze waarop onze reis individueel naar onze behieften werd samengesteld
  • de wijze waarop we op de hoogte werden gehiudne van de voorbereidingen van onze reis
  • de prima vervoermiddelen die we kregen (bijna nieuwe 4x4)
  • de prima accomodaties
  • de flexibiliteit

Minpunten Explore Namibia

  • ik zou het niet weten

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Fantastic 50! (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Sabine Keetels op 22 september 2018

We hebben samen met Elise en team een mooie reis samengesteld om samen met ons gezin mijn .50ste verjaardag. Helaas lukte het niet om op mijn verjaardag in een lodge te vieren, maar wat was het gaaf toen er op een geweldige Flinstone camping plotseling een man voor ons stond met een supergoede fles fonkelwijn en een bord met een cloche waaronder een geweldige chocoladetaart tevoorschijn kwam. Wat voelde ik me jarig!
Op de laatste dag hebben we ook last minit nog een fiets tourtje kunnen regelen.
Alles verliep heel erg soepel en het contact was zeer goed.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • goede acomodaties
  • goed vervoer
  • personal touch

Bezochte landen

  • namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

onvergetelijk (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Jacqueline Beldé op 22 september 2018

fantastische reis die we samen op maat gemaakt hebben , alles was tot in de puntjes verzorgd. de crew was geweldig .
de campings en de lodges was onvergetelijk.

veel gezien maar was toch zwaar , misschien voor die periode van 3 weken minder afstanden.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • geweldige plaatsen gezien

Minpunten Explore Namibia

  • tips over de wagen bv er brande een lampje dat wees op aandrijvriem vervangen
  • de reis was iets te zwaar voor die termijn op daar rekening mee te houden.

Bezochte landen

  • namibie
Aangeraden voor: Stellen

Droomreis (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Dana Everts op 21 september 2018

Een reis waar we nog steeds naar terug verlangen. Op uiterst relaxte wijze organiseert Explore Namibia een reis rond jouw wensen. In ons geval was dat een gave combinatie van outdoor camping en relaxen in lodges met twee jonge kinderen. Reizen in Namibië is super gaaf en zeker als je weet dat alles goed geregeld is. Van online contact tot live ontvangst, het delen van tips voor onderweg, hetmeedenken over opties Explore Namibia doet het met aandacht en energie. Zo maak je niet zomaar een rondreis maar ervaar je het land. Namibië heeft een plekje in ons hart veroverd. En de mensen van Explore Namibia ook een beetje...

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • maatwerk
  • liefde voor het land
  • accuraat
  • ervaring

Minpunten Explore Namibia

  • kan er zo geen verzinnen

Bezochte landen

  • costarica
  • zuidafrika
  • kenia
  • namibie
  • nieuw zeeland
  • australie
  • maleisie
  • thailand
  • tanzania
  • marokko
  • verenigde staten
  • canada
  • antillen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Super reis door Namibia en Botswana met Explore Namibia (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Jeroen Baan op 21 september 2018

Super goed geregeld, uitgebreide uitleg bij aankomst, mooie overnachtingsplekken, eigen vervoer 4x4 met tent op het dak via Asco, bezoek en overnachten in fantastische NP, uitgebreide reisdocumenten, tips voor excursies, etc, etc, etc, etc...

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • ballonvaart sesriem
  • etosha NP
  • Chobe NP
  • Victoria falls
  • planet baobab
  • Nxai Pan NP
  • Moremi NP
  • Asco
  • goede en betrouwbare reisorganisatie

Minpunten Explore Namibia

  • extra schep in de auto wanneer vast komt te zitten ;)

Bezochte landen

  • australie
  • nieuw zeeland
  • venzuela
  • amerika
  • canada
  • zuid afrika
  • indonesie
  • maleisie
  • thailand
  • cambodja
  • brunei
  • singapore
  • china
  • laos
  • namibie
  • botswana
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers