Footprint Travel Go Local, meet the world

Reviews Footprint Travel

9,1
9,3 Algemene ervaring
9,3 Boekingsproces
9,1 Reisleiding
9,0 Accommodatie(s)
9,1 Vervoer
9,0 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 32
  • Aantal waarderingen: 59

Een prachtige, goed georganiseerde rondreis door Vietnam. (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Doortje Tilleman op 24 oktober 2019

We hebben genoten van een prachtige reis in Vietnam. Van de mooie natuur en van de vriendelijke bevolking . Footprint Travel dacht actief mee bij het samenstellen van een reis waarin onze eigen wensen opgenomen konden worden.
We sliepen in mooie, sfeervolle hotels en home-stays op veelal bijzondere locaties.
De afwisseling tussen de hectiek van de stad en de rust op het platteland was aangenaam.
Het was een fijne en ontspannen vakantie, mede doordat alles zo goed georganiseerd was.

Pluspunten Footprint Travel

  • Goed georganiseerd
  • Afwisselend
  • Sfeervolle en mooi gelegen hotels
  • Op maat gemaakt

Bezochte landen

  • Vietnam
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onze huwelijksreis naar Indonesië (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Bart Nannings op 22 oktober 2019

Met de vele verschillende keuzes die Footprint aan kan bieden hebben wij een geweldige rondreis door Java en Bali samen kunnen stellen. Hierin zat een hoop ruimte voor onze persoonlijke wensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Ook is er rekening gehouden met de hotels en guesthouses die doen aan duurzaamheid wat wij zeer kunnen waarderen. Ook hebben zij ons het echte leven kunnen laten ervaren door veel contacten met de locals en niet de overvolle standaardaard plekken. Wij zijn er van overtuigd geraakt dat er veel tijd en energie in is gestoken om deze reizen op deze manier aan te kunnen bieden. Voor ons is het een onvergetelijke reis geworden.

Bezochte landen

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Indonesië
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wij hebben een fantastische reis in Zuid Afrika gemaakt via Footprint Travel (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Elly van Slooten op 04 oktober 2019

Prima geregeld, goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekend contact, ook waar nodig tijdens de reis. Bijzondere locaties. Footprint heeft ons een goed inklaar zittend reisvoorstel gedaan, altijd fijne onderkomens, kleinschalig en op prachtige lokaties. Footprint had slechts op een lokatie een beter advies kunnen geven, namelijk in plaats van vier overnachtingen bij een bepaalde lodge dit te splitsen in twee nachten in de lodge en van dezelfde eigenaar ook twee nachten in hun tented camp.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Alles eco-verantwoord
  • vertegenwoordigers die wonen in Zuid Afrika
  • Altijd
  • ook tijdens de reis snel en makkelijk te bereiken
  • absoluut steunend en meedenkend
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Indonesie, combinatie van vele zelf uitgezochte bouwstenen. (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Peter Alferink op 04 oktober 2019

Rondreis Indonesie met Footprint Travel, keurig verzorgd, voor de reis goed geinformeerd. Footprint had een privé chauffeur geregeld, dat was gezellig, we zijn op die manier veel van het land te weten gekomen. Was een top vakantie!

8,4
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Zelf je reis kunnen samenstellen aan de hand van bouwstenen
  • goed advies
  • we kregen het gevoel dat niks onmogelijk is.

Minpunten Footprint Travel

  • Zorg dat je meer in de schijnwerpers komt het is jammer als reizigers nog niet van jullie hebben gehoord tijdens het organiseren van een reis.

Bezochte landen

  • Colombia
  • Indonesie
  • maleisie
  • thailand
  • singapore
  • aruba
  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis van bijna drie weken in Zuid Sulawesi (bezocht in mei 2019)

Review geschreven door Evert Hasselaar op 02 oktober 2019

Goede communicatie vooraf bij het plannen en tijdens de reis. Prima invulling gegeven van specifieke wensen. Tussentijds aanpassingen gedaan met goede adviezen. Mooie plekken gezien en hoogtepunten bij ceremonies beleefd. Aardige en informatierijk gidsen en zorgvuldig rijdende chauffeur. Een geweldige ervaring met prachtige herinneringen.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Communicatie vooraf en onderweg
  • Zorgzaamheid
  • Meedenken

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Avontuurlijk én zorgeloos op reis! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Corine Oudewaak op 29 september 2019

Met een kleintje op reis? Geen zorgen met hulp van Footprint (Denise). Het was een reis op maat. In de voorbereiding werd ons al veel uit handen genomen, tegelijk was er ruimte voor overleg. Er werd geluisterd naar onze wensen en budget. Eenmaal op reis was het tiptop geregeld. Vervoer zeer betrouwbaar, ervaren gidsen gericht op kinderen en hele fijne accomodaties. De rondreis heeft ons verder gebracht dan wanneer we het zelfstandig hadden geboekt. Geweldige ervaring! We hebben inmiddels onze tweede reis (met twee dochters deze keer) via Footprint geboekt.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • contact
  • aanbod
  • service
  • advies
  • betrouwbaar
  • groen
  • kindvriendelijk
  • flexibel

Minpunten Footprint Travel

  • transparant maken van kosten
  • voor deze mate van service mag je overigens kosten regelen hoor!

Bezochte landen

  • Vietnam
  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen

Prachtige rondreis door Bali (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Marije Boon-van Der Kuij op 28 september 2019

Rondreis Bali Indonesië, 6 verschillende prachtige locaties met een eco en duurzaam keurmerk, leuke leerzame excursies door studenten, tijdens de wandelingen bij locale hardwerkende mensen langs. Zij hebben ons laten zien wat de industrie en het toerisme veroorzaakt in de natuur en dan vooral het plastic tijdens het snorkelen en tijdens de wandelingen.

9,6
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • prachtige locaties
  • zij kennen de omgeving
  • goed advies over de excursies
  • compensatie van de reis
  • bewustheid creeren eigen foodprint
  • studenten de excursies laten verzorgen

Minpunten Footprint Travel

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Colombia
  • Bali Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Terug naar het geboorteland van mijn moeder waar haar verhalen tot leven kwamen! (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Sonja Adriaansens op 28 september 2019

Alles werd in het werk gesteld om de allergrootste wens te laten uitkomen. Zowel in de voorbereiding als op de plaats van bestemming. Goede gidsen die Engels spreken, goede chauffeurs. Echt in contact met de locals. Niets is te veel. Met de jeep naar het hotel bij de Bromo, echt een geweldige ervaring. Gewoon samen als gezin zonder andere. Onder escorte van bewakers op motor ,van de directeur van de Indonesische bank, het ouderlijk huis van mijn moeder bezoeken, de prins van het paleis in Hogja die je uitnodigt om met je gezin samen met hem te komen eten omdat mijn opa vroeger de krissen voor hen ontleden en mijn moeder met de prinses, zijn zus, speelde. Echt prachtig! De volgende keer weer met Footprint Travel! Zelf heb ik veel gereisd, maar zoals zij dit regelen, echt geweldig. De kinderen wilde vroeger nooit mee, maar na deze ervaring vragen ze ieder jaar weer wanneer we weer zo’n actieve mooie reis gaan maken waar iedereen aan zijn trekken komt!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • ze kijken samen met jou naar je wensen en leveren daarom ook maatwerk. daarnaast maken de bouwstenen dat je echt in contact komt met het land en de locals.
  • perfect in het samenstellen van individuele rondreizen op maat.

Bezochte landen

  • indonesie
  • venezuela
  • curacaou
  • bonaire
  • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke en zorgeloze reis (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Romy Meijer op 27 september 2019

Onze reis naar Indonesië was ontzettend goed geregeld. Hierdoor konden wij overal zorgeloos genieten. De communicatie met Footprint verliep top! We hebben leuke excursies gedaan waarbij we met locals in contact kwamen. We voelden ons heel erg thuis!

9,2
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • leuke excursies
  • goede begeleiding
  • goede communicatie
  • goede prijs-kwaliteit

Minpunten Footprint Travel

  • geen

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Komodo en Lombok, Sri Lanka en Vietnam (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Michelle van Zanten op 27 september 2019

Onze ervaring met Footprint Travel is heel goed. Goede website ter oriëntatie. Perfecte begeleiding in het op maat maken van reizen en altijd goed contact ook tijdens de reizen bij eventuele calamiteiten. Staat ons nog steeds bij dat Footprint ons uitstekend op de hoogte hield van de ontwikkelingen tijdens de aardbeving op Lombok (en perfecte opvang door personeel van de betreffende accommodatie), terwijl mensen om ons heen zichzelf maar moesten zien te redden.

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • mooi aanbod aan reizen
  • goede service
  • goede accommodaties

Minpunten Footprint Travel

  • ik weet er geen

Bezochte landen

  • vietnam
  • sri lanka
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Gevarieerde Indonesië reis (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Diane van Veen op 27 september 2019

Fijn persoonlijk contact, snel antwoord op mijn vragen. Goede tips en opties. Ik heb mijn reis goed gebalanceerd kunnen samenstellen. Ter plekke alles goed geregeld. Fijn dat we af en toe appje kregen met de vraag hoe het ging. En super dat ze sustainable travel hoog in het vaandel hebben staan

8,3
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • tours met locals
  • reactiesnelheid
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Thailand 25 jarig huwelijk (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Esther Smit-Wiertz op 27 september 2019

Footprint biedt maatwerk, denkt mee in mogelijkheden bij persoonlijke wensen in de samenstelling van de reis, geeft goede tips en adviezen en kent de mooiere en rustigere plekken. Tijdens de reis is alles goed georganiseerd. Het vervoer is altijd op tijd, de excursies zijn goed geregeld en mooie ervaringen met mooie herinneringen. De accomodaties zijn goed en ook hier in wordt maatwerk geboden en rekening gehouden met persoonlijke wensen. De communicatie verloopt goed. Je krijgt snel een reactie. Ruim voor vertrek ontvang je ook nog uitgebreide praktische reisinformatie. Tussendoor kun je met al je vragen evengoed bij ze terecht. Meestal hebben ze de antwoorden gelijk en anders wordt het snel voor je uitgezocht, bijvoorbeeld door hun contacten in het land van bestemming. Ze zijn flexibel. Als je bij nader inzien toch nog iets anders wilt, wordt de reis opnieuw samengesteld. Het contact is altijd klantvriendelijk. Footprint brengt je op mooie plekken, met respect voor de natuur, cultuur en de mensen en laat je echt kennis maken met het land.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Maatwerk
  • goede excursies
  • vervoer goed geregeld
  • goede communicatie
  • goede accomodaties
  • betrouwbaarheid

Bezochte landen

  • Mexico
  • Aruba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Thailand. (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Joop van der Schaaff op 27 september 2019

Perfect geregeld! Zowel hotels en gids en vervoer. De hotels waren van prima kwaliteit. Variatie is goed. Gastvrijheid was ook goed. Vriendelijke mensen en bereid alles voor je te doen. Chauffeurs en gidsen waren allemaal zorgzaam en behulpzaam. Goede indruk gekregen van Thailand.

Wij zijn zeer tevreden over Footprint Travel. Mochten wij nog eens een reis naar Azië maken zullen we zeker deze organisaltie in de hand nemen. Het contact met onze adviseur, Denise Roze, was prima en zij was in ons geval zeer geduldig. Dank je wel Denise. Aanraders: een fietstocht door Bangkok, de Rail Market was sensationeel, Jungle Rafts Resort op de River Kwai, de Hellfire Memorial Pass en het ereveld bij Kanchanburi was voor ons heel bijzonder. Indrukwekkend.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Bijzondere excursies
  • goede accomodaties

Minpunten Footprint Travel

  • geen opmerkingen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Indonesie
  • Nieuw Zeeland
  • Canada
  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indonesie voor 50 (bezocht in november 2014)

Review geschreven door C O op 27 september 2019

De inzet van hun persoonlijke benadering en enthousiasme, in combinatie met hun kennis van de cultuur en structuur van de landen die je bezoekt, maken het boeken van de reis met Footprint Travel al een mooie ervaring.
Je eigen reis als een ketting van ervaringen aan elkaar kunnen rijgen is ook een mooie vorm, waardoor je bewuster kiest voor de invulling. En door de inhoud van veel modules kun je je beter bewust worden van de manier van leven in het land dat je bezoekt, terwijl je weet dat die mensen er zelf ook beter van worden. Een mooie en bewuste vorm van waarden wisseling dus.
Daarnaast werkt Footprint ook echt aan verduurzaming door meer ecologisch duurzaam georiënteerde slaap- en eetlocaties aan te bieden en aandacht te vragen voor o.a. dierenwelzijn.
Samenvattend is Footprint Travel duurzaam in haar relaties en proberen ze toegevoegde waarden te keveren voor mens en natuur.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • persoonlijk contact
  • kennis van verduurzaming van de reisbranche

Minpunten Footprint Travel

  • de website was minder flexibel dan de reizen

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Java en Bali, mooie mix van cultuur, natuur en ontspanning. (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Monique Lucas op 27 september 2019

Het contact met Footprint verloopt digitaal. Dat gaat prima, ze reageren snel en adequaat en denken met je mee. Vóór de reis begint ontvang je al voldoende informatie om de voorpret te laten beginnen en je het gevoel te geven dat alles goed geregeld is. Dat was ook zo. Een chauffeur wachtte ons op bij het vliegveld en het vervoer ter plekke was prima geregeld, met lokale chauffeurs. Van tevoren spreek je af met de chauffeur waar je wil stoppen. Het enige wat we hoeven te doen is nadenken over wat we willen zien onderweg.
De Borobodur is adembenemend, bezoek deze tempel bij zonsopgang. Het is er druk, maar ondanks dat is het een magische ervaring.
Yogjakarta is een leuke levendige stad. De culinaire toer is een aanrader. Achterop de scooter scheur je door de straatjes en stop je bij allerlei streetfoodtentjes waar je gado gado proeft, en gudeg en soto ajam. Het verkeer is druk en chaotisch maar iedereen houdt rekening met elkaar.
Met de trein van Jogja naar Malang. Een treinreis van een uur of acht. Het landschap was minder indrukwekkend dan ik had verwacht maar de reis is relaxed en comfortabel. In Malang is de nalatenschap van de Nederlanders nog steeds te zien. De vogeltjesmarkt zal niet iedereen waarderen: naast vogeltjes zie je ook puppy's, kittens, aapjes en zelfs vleermuizen in kleine kooitjes.
Vervolgens rijden we in een jeep naar de Bromovulkaan. De klim naar de krater is stevig en je kunt tot heel dicht bij de rand komen. Het is de moeite waard: heel indrukwekkend!
We steken over, met de boot, naar Bali. Heel anders dan Java. Overal hindoeïstische huistempeltjes, versierd met bloemen, een paar korrels rijst en wierookstokjes. Op het strand (Ahmed en Padangbai) zitzakken of een bed, cocktails, massages. De noordkust is redelijk rustig en je kunt er prachtig snorkelen.
En wat een schitterende rijstvelden! Ubud is een toeristisch stadje. Restaurants, bars, een heel drukke markt, winkeltjes. Maak hier een fietstocht! De omgeving is prachtig!

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • goede communicatie
  • informatie klopt
  • hulp ter plekke

Minpunten Footprint Travel

  • geen

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Perfecte organisatie, briljante gidsen (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door E Wijk op 27 september 2019

Alles klopte: alleen al ontzettend betrokken lokale gidsen, hele afwisselende reis, perfect vervoer en prachtige accommodaties. Na het boeken en tijdens de reis hoefde je over niets meer na te denken. Niets aan te verbeteren. Mooiste vakantie-ervaring ooit.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • alles om echt in contact te komen met het land
  • prachtige accomodaties
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Perfect op maat op reis? Kies Footprint Travel! (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door T Kootstra op 27 september 2019

Footprint Travel heeft onze individuele reis naar Vietnam en Cambodja perfect op maat georganiseerd en uitgevoerd. We hebben echt een droomreis gehad! Wat we ook heel prettig aan Footprint Travel vonden was de aandacht voor goede arbeidsvoorwaarden voor lokale partners, duurzaamheid en mensenrechten. Zo is Footprint lid van het Ecpat netwerk tegen kinderhandel wat ook in de bedrijfsvoering goed te merken is, er wordt veel aandacht aan dit issue besteed. Kortom, een echte aanrader!

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Flexibiliteit
  • prettige communicatie
  • maatwerk
  • goede pijs kwaliteit verhouding
  • duurzaamheid
  • aandacht voor mensenrechten
  • respect en goede arbeidsvoorwaarden voor lokale partners

Bezochte landen

  • Vietnam
  • Cambodja
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Java-Bali (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Jochem van der Heide op 26 augustus 2019

Niets dan lof voor deze organisatie!

Wij zijn net terug van een drieweekse rondreis door Java en Bali, georganiseerd door Footprint Travel.

We hadden vooraf nogal wat wensen en ideeen, en hebben daar in samenspraak met Footprint een samenhangend geheel van weten te maken.

De echte pret bleek te zitten in de door Footprint aangedragen excursies en tours. Die zijn orginineel en grappig en brachten ons in rechtstreeks contact met de mensen daar. De fietstocht langs een aantal ambachstdorpen was geweldig bijvoorbeeld, met o.m. een stop bij een echte Gamelansmid (bronzen muziekinstrument).

Ook de foodtour, die ons achterop brommers snel en veilig langs een aantal culinaire plaatsen in Yogjakarta bracht, was erg leuk en origneel. Daarna op het grote plein nog lang thee zitten dinken met de guides. Op Bali hebben we samen met een lieve familie gekookt en gegeten. Heerlijk.

Alle guides waren aardig, welbespraakt en goed geinformeerd. Sommige hadden heel bijzondere verhalen.

Ook niet onbelangrijk: alles liep op rolletjes. Iedereen ontving ons met open armen en alle chauffeurs waren stipt op tijd aanwezig - best een prestatie in het land van de 'rubberen tijd'.

Dus, van harte aanbevolen.

Jochem van der Heide

Pluspunten Footprint Travel

  • prachtige tours
  • vlekkeloze organisatie

Minpunten Footprint Travel

  • geen

Bezochte landen

  • Java
  • Bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Leuke fietstours (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Nanda Zoutenbier op 14 oktober 2018

Snel mailen en goed bereikbaar, begrepen goed wat wij wilden in de reis.
Mekongdelta: tip betere fietsen bij homestay of boottocht als activiteit regelen. Zeker erin houden de foodtour met studenten, echt een hoogtepunt in HCMC

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • samenwerking met Kiritravel
  • kleinschalige accomodaties

Minpunten Footprint Travel

  • mui ne als bestemming vonden wij het minst

Bezochte landen

  • costa rica
  • panama
  • ,amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Javaans avontuur (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Anita van Amerongen op 09 oktober 2018

Wij hadden een tweeweekse reis geboekt vanaf Malang, Java, Indonesie, nadat wij zelf al twee weken in Sumatra hadden rondgereisd. Helaas is mijn man kort na aanvang van de Footprint-reis, op weg naar de Bromo vulkaan, ongelukkig gevallen op weg naar een waterval, elleboog uit de kom en een gebroken pols. De hulp die wij van onze chauffeur (die we net een uurtje kenden) en de contactpersonen ter plaatse hebben gekregen was hartverwarmend, ze hebben ons waar nodig bijgestaan totdat we twee dagen later overhaast naar NL terug moesten. Ook daar nam Footprint Travel nog weer contact met ons op, een betrokken organisatie, meer dan sec een reis verkopen. De reis die we zouden maken was gevarieerd en geheel naar onze wens gemaakt en we kregen een prachtig gedetailleerd draaiboek, als ook informatie over Java en Bali. De reis gaan we zeker nog eens maken.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Footprint Travel

  • Goede website
  • goed bereikbaar per mail en telefoon
  • in overleg kan er veel
  • goed bereikbaar in noodgevallen

Bezochte landen

  • java
  • sumatra
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers