FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,6
8,8 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 347
  • Aantal waarderingen: 1134

Een fantastische rondreis door Zuid Afrika (bezocht in juni 2019)

Review geschreven door Ellie Van de Leur op 28 oktober 2019

De reis was zeer goed georganiseerd. Rekening gehouden met rustpunten. Mooie accomodaties, bijzondere plekken, alles klopte. Goede adviezen bij het samenstellen van de reis. Een reis om nooit te vergeten.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers

Groepsrondreis Weids en Wildrijk Namibië (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Berend de Haan op 26 oktober 2019

Namibië is een prachtig land en onze reis voldeed volledig aan de verwachtingen. Vooraf was de dagindeling en reisduur bekend. De gids was erg bekwaam en vriendelijk. Hoewel hij Zuid-Afrikaans sprak was hij goed te verstaan. De groep was niet te groot en er was voldoende ruimte in de bus. Onderweg werd er regelmatig gestopt. De game drives in de Kalahari, Sosusvlei, Namib en Etosha NP waren fantastisch en ook de boottocht in Walvis baai was een belevenis. De hotels waren goed tot uitstekend en overal hebben we prima gegeten. Al met al een aanrader.
We zijn inmiddels acht keer met Fox op reis geweest (Namibië, Kleine Soenda eilanden, Zuid-Afrika, Sri Lanka, Vietnam & Cambodja, India en Costa Rica) en hebben nauwelijks problemen gehad. Op een reis hadden we een slechte kamer en dat is direct naar tevredenheid opgelost. Mooie reizen en een goede mix tussen reizen en tijd om foto's te maken. De optionele excursies die ze aanbevelen zijn ook erg goed. Ik heb van elke reis genoten.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • online boeken
  • beantwoorden vragen
  • prijs prestatie
  • bezienswaardigheden
  • uitstekende gidsen
  • mogelijkheden vakantie te verlengen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • last minute info geven over bestemming

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Het westen van Amerika (bezocht in mei 2019)

Review geschreven door Ina Soering-Willemsen op 07 oktober 2019

Prachtige dingen gezien en gehoord van een super reisleidster, die heel veel wist te vertellen over de bezienswaardigheden. Wij konden werkelijk alles aan haar vragen en in alles bereid te helpen. Wat minder waren sommige accommodaties. En wat hadden wij een fantastische groep reizigers, want dat was iedereen stuk voor stuk. Geen zeurpieten erbij sommige dingen liepen door weersomstandigheden anders dan gepland, werkelijk géén één die het oneens was met aangeboden alternatief. Wij hebben niet heel veel mooie dagen gehad, nog nooit zoveel een vest en soms nog jas erover aangehad. Maar ja dat kan niemand iets aan doen.
Heerlijke reis gemaakt en prachtige dingen gezien, fantastische mensen ontmoet. Al met al een aanrader. En om absoluut niet te vergeten een helikoptervlucht gemaaktheid de canyon gemaakt, die in eerste instantie vanwege het weer niet doorging de volgende dag toch nog kon plaatsvinden. Waar niemand iets aan kan doen, is dat ik het wel en ontzettend duur land vond.

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Teveel om op te noemen
  • reisprogramma
  • druk maar goed te doen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • sommige hotels

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zorgzame reisorganisatie (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Laura Jonkers op 06 oktober 2019

Hele fijne, zorgzame reisorganisatie! Afgelopen maand mee op vakantie geweest en zeer tevreden! De reisleiding, Tanya was een hele lieve en zorgzame vrouw die dag en nacht voor je klaarstond en ook de chauffeur Larry was top! Het boekingsproces verliep vlot en de accommodaties waren grotendeels allemaal ruim, luxe en nog belangrijker; schoon. De activiteiten waren ook geweldig, alles wat ik wilde zien deze reis heb ik kunnen zien en alles wordt geregeld vanuit je luie stoel om het zo maar te zeggen. Ik kan wel zeggen dat ik met een gerust hart aan het reizen was en mij ook constant veilig voelde. Een top organisatie!!

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Reisleiding
  • Accomodaties
  • Reisgemak
  • Comfort
  • Activiteiten

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Prijs
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig (bezocht in april 2019)

Review geschreven door Roelie Berg op 05 oktober 2019

Een geweldige service, alles uitstekend geregeld. Zelfs tijdens ziekte van mijn man, een geweldige hulp en service gekregen. De accommodaties zeer luxe en netjes. Overal goede opvang en vervoer overal prima geregeld

9,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top bestemmingen van Fox (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Anton de Lange op 05 oktober 2019

Alles is tot in de puntjes geregeld, super mooie accommodatie en een prima service.
Ook de fooien die men mag geven was geregeld door Fox, evenals de vrijheid voor het boeken van excursies niets moet alles mag !

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Alles op tijd geregeld

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Een verkeerde boekings nummer

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Tweemal met Fox gereisd (bezocht in december 2012)

Review geschreven door Cor van der Velden op 05 oktober 2019

Organisatie, lokale begeleiding, keuze van bezienswaardigheden, contact met locals, info betreffende land en bevolking. In Indonesië werd per eiland van gids gewisseld, allen uitermate bekend met alle bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van het eiland. Gids in Thailand was uitstekend met allerlei leuke uitstapjes buiten het programma om.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • begeleding
  • gidsen

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • Kenya
  • Nigeria
  • Ghana
  • Cameroon
  • Mocambique
  • India
  • Bangladesh
  • Ceylon
  • China
  • Indonesie
  • Japan
  • Vietnam
  • Cambodja
  • Laos
  • Maleisie
  • Australie
  • Nieuw Zeeland
  • Kyrgyzstan
  • Siberie
  • Turkije
  • Saudi Arabia
  • Pakistan
  • Uzbekistan
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Reizen met Fox (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Geertje Martens op 04 oktober 2019

Vaak met Fox op reis geweest. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Goede accommodaties, prima huurauto en route beschrijvingen!
Vaak iets extra’s, als je met eigen vervoer reist is het fijn om de tourmanager te ontmoeten bij aankomst. Wij zijn altijd tevreden!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Extra uitstapjes
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Canada een geweldig groots land. (bezocht in september 2019)

Review geschreven door E.J.M. Van der Heide op 04 oktober 2019

Alles was tot in de puntjes geregeld. De reisleidster was fantastisch en heeft enorm veel informatie verstrekt. Zij wist heel veel te vertellen over Canada en de mooiste plekjes aan te wijzen voor een fotomoment. Ook zeer nuttige tips zoals waar we wel of beter niet konden pinnen, eten en dergelijke.
De highlights waren voor mij Lake van Peyto, met zijn prachtige versvorm. Lake Moraine met zijn hemelsblauwe water. Leuk net een ansichtkaart maar was helemaal echt. Super mooi.
De Icefields, een gletsjer met prachtige hemelsblauwe zinkputjes.
De sky-walk hier moet je echt wel stalen zenuwen voor hebben want door een zeer dikke glasplaat kijk je metersdiep naar beneden. Je maag gaat best wel wat tekeer.
Lake Louise en Lake Minnewanka vielen erg tegen. Het deed volgens de informatie heel geweldig voorkomen maar het resultaat was wat minder.
Ook de orka jacht was leuk om mee te maken. Hebben een paar walvissen gespot en heel veel zeeleeuwen en zeehonden. Deze maakten een kabaal van jewelste.
In Whisler hebben we een jeepsafari gedaan. Gingen we naar de hoogste top op 2345 meter waar we in de sneeuw stonden en dat in september. De gids had nog nooit zo vroeg in september sneeuw meegemaakt.
Vancouver moest een van de hoogtepunten zijn maar wij vonden het een enorme drukke stad. Het is maar net waar je van houdt maar de fietstoer naar het Stanley park met zijn totempalen was wel een belevenis.
Geen negatieve tips behalve dat het wel zeer intensief was. Je kunt niet van een vakantie spreken maar wel van een geweldige reis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • binzondere highlights

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen opmerkingen

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooi Zuid-Afrika (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Melanie Oosterom op 04 oktober 2019

Goede en leuke reisleiding. Mooie reis met goede aanpassingen van de reisleidster. Ondanks problemen met de bus, was dit snel opgelost. Tips van de reisleiding waren een goede toevoeging. Zeker tijdens de dagen in Kaapstad.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • compleet

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • verlaging prijs kamer alleen

Bezochte landen

  • zuid-afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Eerste keer groepsreis, erg aangenaam hoewel druk programma (bezocht in december 2019)

Review geschreven door Dees Seegers op 03 oktober 2019

Fijne reisleiding en een mooi programma, maar de volgorde had anders gemogen, evenals eindbestemming. Erg veel in de bus gezeten, maar mooie en bijzondere tochten gemaakt. Heerlijk gegeten, ook wel eens minder.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • betalen in termijnen
  • reisleiding

Bezochte landen

  • amerika
  • gambia
  • indonesie
  • thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Het was een fantastische reis! (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Amy Wouw op 03 oktober 2019

Ik heb 17 daagse singlegroepsreis Java en Bali gedaan. Het beste aspect was: dat alles heel goed geregeld was. Het was een erg indrukwekkende en intensieve reis. Heel veel gedaan en alles zoals ik al schreef ontzettend goed geregeld. Ook met de lokale gids waar we het echt mee hadden getroffen. Een minder goed aspect was dat er geen rustdag tussen zat, waardoor we iedere dag erg vroeg het bed uit moesten en we tot 's avonds laat bezig waren. Dat waren de eerste 12 dagen en om die reden de 3 dagen die je dan nog had op Bali had te kort waren (daar waren er geen geplande excursies). We wilden op Bali wilden we meer zien, maar we waren eigenlijk te moe van de twee weken Java. Dus een rustdag tussendoor zou welkom zijn geweest.

8,0
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • bromo
  • goed geregeld

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige, onvergetelijke ervaring!! (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Bart Donkers op 03 oktober 2019

Fox heeft ons perfect geholpen! Ook toen bleek dat er in de planning 1 hotel niet beschikbaar was, hebben ze de hele reis, alle accommodaties en alle transfers voor ons verplaatst! Wat een geweldige service!! Voor de volgende verre reis zullen we zéker weer voor Fox kiezen!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Bijzondere locaties
  • Zeer goede transfers
  • Perfecte service

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen

Bezochte landen

  • Australië
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Easy Going S A (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Ans Zonneveld op 03 oktober 2019

Gevarieerd en culturele programma's.
Uitstekende lokaties.
Culinair verrassend.
Reisleiding top!
Chauffeurs deskundig.

Erg veel mooie informatie. Unieke natuur bezoeken.
Tijd voor eigen inbreng.
En extra i vulling naar de wensen van reizigers.
Deskundig in tijd van nood.
Flexibel in oplossingen.
Goede match met alle deelnemers.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • gevarieerde programmas

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • weet niet

Bezochte landen

  • amerika
  • costa rica
  • thailand
  • indonesie
  • SriLanca
  • Panama
  • lesoth
  • swasiland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige Jordanië rondreis (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Bernard Olde Scheper op 02 oktober 2019

Een goed georganiseerde rondreis in Jordanië met alle bezienswaardigheden die je maar kunt bezoeken opgenomen in de reis. Ook nog keuze excursies maar je komt er waarschijnlijk niet weer dus ga je die zeker doen. Hoogtepunten Petra natuurlijk maar ook Jerash en Wadi Rum, overnachten in de woestijn. Top was ook onze gids. Jordaniër die vloeiend Nederlands spreekt (Nederlandse moeder) en lokaal heel bekend is zodat hij ook goede tips had voor de vrije momenten. Karim top gedaan.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • top gids
  • , alles op tijd
  • vrij om alleen heel vroeg petra in te gaan

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • duidelijker aangeven welke kosten er ter plaatse nog bijkomen zoals maaltijden. op sommige plastsen is geen andere mogelijkheid om te eten dan in het hotel

Bezochte landen

  • jordanie
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

De reizen waren heel goed geregeld, ondanks dat dat al een aantal jaren geleden was. (bezocht in oktober 2005)

Review geschreven door Hans van Liempd op 02 oktober 2019

Alles is goed bevallen, geen op- en of aanmerkingen. In de meeste gevallen klikt het ook met medereizigers. Vroeg opstaan en vertrekken was niet altijd prettig, maar je krijgt er ook wat voor terug, bv. de schoonheid van het land, de bevolking en cultuur.

8,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede reisleiding
  • gidsen
  • Bussen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Sri Lanka
  • , Maleisie
  • Thailand
  • Mexico
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig mooie groepsreis door het westen van Canada (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Gerda Koper op 02 oktober 2019

Goede hotels, prima reisleider, goed vervoer en voldoende vrije tijd.Iedere dag veel gezien door goed reisschema. Mogelijkheid tot het bijboeken van excursies. Reisleider en de chauffeur hadden veel tips onderweg.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede organisatie
  • Prima hotels
  • Deskundige reisleider

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Niets

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers

FOX reizen geweldig (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Suzan van Bommel op 01 oktober 2019

Hebben ervaring met meerdere reisorganisaties maar FOX steekt er ver boven uit. De reis is goed verzorgd en de reisleiders zijn geweldig. Alles wat in de beschrijving staat vermeld krijg je ook te zien. Lukt dit niet dan wordt dit op tijd vermeld. Voor ons alleen nog maar FOX reizen.

8,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goed georganiseerd
  • geweldige reisleiders
  • geweldige bezienswaardigheden

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • tot nu toe geen

Bezochte landen

  • China
  • Cuba
  • Gambia
  • Mexico
  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

Het waren alle 5 mooie reizen (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Bianca Arnoldussen op 01 oktober 2019

Ik heb al mijn reizen zeer positief ervaren en ik zou dan ook zo weer voor fox kiezen bij een volgende reis.Het waren stuk voor stuk mooie reizen met veel mooie natuur en tot nu toe nog steeds leuke groepen.De reisleiders zijn tot nu toe ook heel goed bevallen en ze wisten ontzettend veel informatie te geven over de landen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mooie excursies
  • goede reisleiders
  • goed georganiseerd
  • goede chauffeurs

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • ik kan geen verbeterpunten noemen
  • ik ben altijd wel tevreden

Bezochte landen

  • zuid-afrika 2x
  • Namibie
  • maleisie
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Single rondreizen. (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Monique Bout op 01 oktober 2019

Prima hotels, duidelijk reisprogramma, er werd voldaan aan het programma. Reisleiding was flexibel en stond open voor wat de groep wilde, dacht mee. Reisleiding wist veel van de omgeving. Ruimte voor vrije tijd maar ook voor extra excursies. Duidelijk omschrijving van inclusief en exclusief. Makkelijk contact met de organisatie zelf, reageren snel op mail.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Leuke excursies.

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Gambia
  • Bali
  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers