NRV Reisorganisatie verre reizen

Reviews NRV

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,3 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 87
  • Aantal waarderingen: 169

Super vakantie java bali (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Yvonne Risseeuw op 29 september 2019

Hele fijne vakantie, super goede gids, mooie accomodaties, goede prijs kwaliteits verhouding. Heel compleet programma, vergeleken met andere reisorganisaties. Veel hoogte punten, goed vervoer, veel verschillende mogelijkheden om een reis te maken.

9,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • een hele complete rondreis
  • goede lokale gidsen

Bezochte landen

  • indonesie
  • costa rica
  • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantatische reis (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Shanice Pieschel op 29 september 2019

Alles top geregeld toen wij onze reis naar Kenia maakten. We hadden een top chauffeur. Alle wildlife gezien en kunnen genieten van alle mooie locaties waar we sliepen. Het tweede gedeelte in Mombasa beviel ons minder, maar dat is persoonlijk.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Duidelijk
  • Goede reisleiding

Bezochte landen

  • Kenia
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers

Rondreis java, bali, gili, (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door ErwinDiny Schulz op 29 september 2019

De boeking verliep heel soepel en contact leggen met de organisatie was geen probleem. De hotels waar we verbleven waren allen prima, schoon, mooi en lekker eten.
Wij zijn later nog wel eens met een andere organisatie op reis geweest maar achteraf hadden we spijt dat we het niet weer bij nrv geregeld hadden.
Onze volgende reis gaan we dan ook zeker weer via nrv regelen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • makkelijk telefonisch te bereiken
  • goede hotels
  • goede prijs kwaliteitsverhouding

Minpunten NRV

  • wij hebben geen verbeterpinten te noemen

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droomreis Java/ Bali werd werkelijkheid. (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Monique Schilp op 28 september 2019

Alles was super geregeld. Programma zoals beschreven. Reisleider zocht ook fascinerende plekjes daarbuiten. Fijne groep. Prima locaties. Minpuntje : Een dag te lang in de bus gezeten voor één bezienswaardigheid ( file) naar botanische tuin ( Bogor) was het enige minpuntje.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Programma zoals beschreven en bijzondere uitstapjes

Minpunten NRV

  • Niet van toepassing

Bezochte landen

  • Aruba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke reis door Sumatra en Bali. (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Ina van Ommen-Rook op 28 september 2019

Alles prima geregeld, omboeking hotel goed geregeld door gids. Mooie excursies en Nederlands sprekende gidsen. Onvergetelijke ervaringen in de jungle van Sumatra. Geen gestress met vervoer, alles geregeld.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • kwaliteit
  • , bezienswaardigheden

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Grote Zuid-Afrika reis (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Wouter Geomini op 26 november 2018

Alles was tot in de puntjes geregeld! We hadden een hele fijne huurauto en de reis was heel goed beschreven.

Alle hotels voldeden aan onze verwachtingen! En alles wat je in Zuid-Afrika kunt verwachten ga je meemaken in deze reis!

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • duidelijke communicatie
  • top geregeld
  • eerlijk prijs

Minpunten NRV

  • geen.

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Privé rondreis Maleisië / Borneo (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Rob van Faassen op 25 november 2018

De reis die door NRV is georganiseerd is super geregeld. Transfers staan op tijd klaar. Gidsen spreken goed Engels en zijn vriendelijk. De hotels en informatie vooraf worden goed beoordeeld. En de aangeboden excursies, upgrades en verlengingen geven de reis echt een persoonlijke touch.
We hebben genoten!

Pluspunten NRV

  • Duidelijke communicatie vooraf
  • Goed bereikbaar

Bezochte landen

  • Maleisie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Reis van mijn leven (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Petra van Rooij op 14 november 2018

NRV heeft voor een geweldige reis gezorgd. Dankzij de goede reisleider en chauffeur verliep alles geweldig. Alle accomodaties waren goed verzorgd. Het programma was erg duidelijk en was op tijd bekend.

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede excursies en bijzondere reisleider

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • , Swaziland
  • Lesotho
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super mooie Groepsrondreis (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Linda Kijzer-Maree op 12 november 2018

Perfect georganiseerde groepsrondreis. Goed sprekende Nederlands/Afrikaanse gids.
Veel initiatief voor extra mogelijkheden.
Een super geweldige buschauffeur die ons veilig naar elke plek heeft gebracht.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Bijzondere uitstapjes en alles is of wordt voor je geregeld

Minpunten NRV

  • Betere hotels keuze in Kaapstad

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Van Johannesburg naar Kaapstad in 3weken (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Elke Derks op 11 november 2018

Na een reis van 3 weken vol mooie momenten thuis met veel verhalen. Dankzij NRV een prachtige reis gemaakt door zuid Afrika. Van begin tot eind was er duidelijke communicatie, zowel in NL als in zuid Afrika.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen

15 daagse rondreis wildparken zuid Afrika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Melissa Mijlhoff op 11 november 2018

goed georganiseerde reis. Leuke reisleider en spontane buschauffeur wisten veel over de omgeving en deden hun best de wensen van de reizigers waar te maken. Duidelijke informatie voorafgaand aan de reis.

Pluspunten NRV

  • goede begeleiding
  • goed contact met medewerkers

Minpunten NRV

  • meer duidelijkheid over betaalmogelijkheden
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis equador (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Sylvia Rijn op 21 oktober 2018

Veel afwisseling, goede gids, alleen moet er beter gewezen worden op evt. hoogteziekte, het transport was prima vriendelijke chauffeur en bij calamiteit overlijden vader gids gelijk vervanging, zodat de rest van de reis zonder problemen vervolgd kon worden.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prijs
  • kwaliteit
  • mooie excursies

Bezochte landen

  • amerika
  • indonesie
  • thailand
  • lombok
  • cambodja
  • vietnam
  • china
  • maleisie
  • equador
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Buitengewoon (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Agnes Mooiweer op 17 oktober 2018

Goede reisleider die heel veel kon vertellen over stukken in China waar we doorheen reisden. Er waren ook chinese reisleiders. Over het algemeen waren zij ook goed, maar hun engels kan echt beter. zeer gevarieerde reis door China

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede voorlichting

Minpunten NRV

  • misschien wat hotels

Bezochte landen

  • china
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een zeer geslaagde ontspannen vakantie (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Denise Koedam op 14 oktober 2018

Alles was van begin tot het eind top geregeld. De gids was zeer vriendelijk en wist veel over het land te vertellen. De groepen waren niet te groot en we hadden een zeer ervaren chauffeur die ook overal meehielp waar nodig was.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • mooie uitstapjes
  • goede hotels
  • uitstekende begeleiding

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Suzanne van Neer op 08 oktober 2018

Goede prijs- kwaliteit verhouding. Mooie uitgebreide reis door Zuid-Afrika met veel excursies. Goed georganiseerd, leuke bezienswaardigheden. Goede zuid Afrikaanse gids die veel uitleg kan geven. Weinig vrije tijd in programma

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • uitgebreidt excursiepakket
  • goede organisatie

Minpunten NRV

  • verblijf in 1 accomodatie beneden kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een reis die geheel aan de reisbeschrijving voldeed (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Dick Broersma op 07 oktober 2018

We reisden van 11 mei tot 10 juni 2018 voor het eerst met NRV.
De reis voldeed geheel aan de beschrijving. We hadden 3 lokale reisbegeleiders die ons een hele goede inkijk gaven in het land, historie, cultuur en bewoners en niets vergaten. .
Bijzonder was de ontmoeting met de orang oetangs, de beklimming van de Bromo en begrafenis rituelen in Torajaland op Sulawesie.
Voor het eerst hadden we een georganiseerde reis waar niets negatiefs over te melden is (en we reizen 15 jaar en hebben al veel reizen gemaakt).

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • veel stops onderwerg om ook kliene bezienswaardigheden te bezoeken

Bezochte landen

  • Mexico
  • Chili
  • Argentinie
  • China
  • Laos
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Hoogtepunten van Peru (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Ingrid Joosten op 07 oktober 2018

We zijn tweemaal met NRV op pad geweest ! Prima georganiseerd zodat je ondanks het drukke programma toch een lekker relaxed gevoel had en zo optimaal kon genieten van het land en zijn mensen! Dit wordt ook mogelijk door de geweldige reisleiders zoals Danny Koeman, super ! En daarbij is het een prima prijs, kwaliteit verhouding! Voor ons weer NRV volgende keer!

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prijs/ kwaliteit
  • , prima voorbereiding dmv reiscafe met mooie impressies van de reizen.
  • geweldige reisleiders

Minpunten NRV

  • zou het niet weten ...

Bezochte landen

  • australie
  • noord Amerika
  • Zuid Amerika
  • Indonesie
  • Egypte
  • Turkije
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

China Compleet incl. Hongkong (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Lia Boonstra op 07 oktober 2018

Onze eerste groepsreis met NRV is super bevallen. Uitstekende reisleider, hotels en een compleet programma, waardoor we alle hoogtepunten van het land hebben gezien.
Door de tyfoon was de riviercruise niet mogelijk, maar we kregen een ontzettend leuk alternatief programma: o.a. bamboevlot raften en een fietstocht door de binnenlanden en langs plantages.
Ook toen een avondvlucht in een ochtendvlucht gewijzigd was kregen we een erg leuk (extra) dagprogramma. We hebben de dag erop ook het programma van de vorige dag erbij gedaan, wat prima te doen was. Wel veel reizen, maar als je zo veel wil zien en doen in zo’n groot land is dat niet te vermijden.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • bijzondere uitstapjes
  • goede plaatsen bij shows
  • rekening houden met drukte bij toeristische trekpleisters
  • leuke alternatieven als door onvoorziene omstandigheden oorspronkelijke activiteiten niet mogelijk zijn

Bezochte landen

  • USA
  • Canada
  • mexico
  • guatemala
  • peru
  • costa rica
  • suriname
  • zuid afrika
  • namibie
  • botswana
  • zimbabwe
  • israel
  • jordanie
  • thailand
  • indonesie
  • india
  • nepal
  • china
  • egypte
  • turkije
  • hongkong
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door Java met een week Bali, de reisleidster was geweldig (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Stijn de Jager op 07 oktober 2018

Het boeken ging erg makkelijk, de optionele excursies kon je een dag van te voren boeken en op de dag zelf betalen. Dat ging erg soepel. Hoefde geen ene keer onze bagage te dragen. Dat wat super geregeld, maar wie de vakantie echt prachtig heeft gemaakt was de reisleidster Yohana. Ze wist de sfeer in de groep goed te houden. Ze wist wat we leuk vonden en paste daar de reis op aan. Natuurlijk kwamen de hoogte punten die we geboekt hadden langs, maar ze zag dat we als groep minder van tempels hielden maar wel van fotograferen dus ging ze extra langs bijvoorbeeld watervallen of prachtig gekleurde wijken. Ook maakte ze zich zorgen waar we gingen eten, ze gaf iedereen tips waar we het beste konden eten zodat iedereen lekker at en niemand ziek werd. Kortom de beste vakantie ooit.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Reisleider
  • Vriendelijke helpdesk
  • Direct na het boeken een reisboek in je mailbox krijgen
  • goede heldere comunicatie

Minpunten NRV

  • Een terug reis van 24 uur met 3 keer overstappen was wel erg veel
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische rondreis gemaakt door Vietnam. Prima geregeld door NRV (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Petra Stedehouder op 30 september 2018

Alles was prima geregeld. Goede info over reisdocumenten en vluchtinfo. Gidsen allen vriendelijk en goed Engelssprekend, veel info gekregen. Binnen het programma voldoende mogelijkheden in overleg met gids aanpassingen te doen. Vervoer netjes en op tijd.

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede informatie
  • duidelijke communicatie

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • Vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers