NRV Reisorganisatie verre reizen

Reviews NRV

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,3 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 87
  • Aantal waarderingen: 169

Super ervaring (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Fieny Geurts op 28 december 2017

Goed georganiseerd, mooie en super mooie accomodaties, goede reisleider en van te voren goed geïnformeerd over de reis. De reisleider was een topper, hij probeerde het voor iedereen naar de zin te maken. Hij bracht je naar plekken die bijzonder en mooi waren.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goed geregeld
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Cultuurliefhebbers

Prachtige reis door Zuid-Afrika. (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Astrid Herrewijnen op 25 december 2017

NRV heeft vriendelijk personeel en mede door medewerkster Nadine werd onze reis een succes. Daarnaast heeft het bezoek aan het reiscafe voorafgaand aan de reis veel vragen beantwoord en was dit een goede voorbereiding op een uiteindelijk goed georganiseerde reis. Een reis waar wij nog veel aan terugdenken.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles klopte van begin tot eind (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Sandra-Carla Breda op 24 december 2017

Bereikbaarheid, ondersteuning, informatie, inhoud van de reis, goede reisleiding, duidelijke routebeschrijving, leuke groep, maakt waar wat ze zeggen, reiscafé als voorlichting op de reis erg goed. Kortom, een top reis gehad.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Curaçao
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Groepsreis Java en Bali (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Sharon Groenenberg op 24 december 2017

Goede overzichtelijke website, leuke reisbegeleiding en een top vakantie. Uitstapjes waren altijd goed geregeld. De fooien mochten wat ons betreft bij de prijs inbegrepen worden dit was nu niet goed toegelicht. Ook waren de afstanden vaak lang.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Java
  • Bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers

Een 24-daagse reis van Johannesburg naar Kaapstad met eigen auto. (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Hanneke Scharenborg-Nijhout op 24 december 2017

Alles tot in de puntjes verzorgd. Verrassende overnachtingslocaties. Veel ruimte om je dagen zelf in te vullen. Prima samenwerking met de Zuid-Afrikaanse reis vertegenwoordiging AAA. Na een lange vliegreis eerste dag uitrusten. Op de tweede dag werd de auto bij de accommodatie afgeleverd inclusief een uitstekende routebeschrijving en een wegenatlas. Inclusief de vouchers voor de overnachtingen en de excursies. Conclusie: alles prima geregeld.

Pluspunten NRV

  • verrassende locaties
  • interessante plaatsen

Minpunten NRV

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een schitterende reis, prima locaties en een goede klantenservice (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Hanneke Scharenborg-Nijhout op 24 december 2017

Alles prima geregeld. De Zuid-Afrikaanse reisagent had een volledige beschrijving van zowel de route als de highlites. Een uitstekende wegenatlas erbij. De locaties waren verrassend. Een geweldige vakantie.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede overnachtingslocaties
  • gevarieerd excursiepakket
  • snelle reactie op vragen aan de klantenservice

Minpunten NRV

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Cultuurliefhebbers

Dubai - Sri Lanka - Malediven (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Wencke ter Avest op 30 november 2017

Als je boekt bij NRV, dan weet je dat je een zorgeloze vakantie tegemoet gaat! Alle informatieverstrekking is gevarieerd, compleet en duidelijk. En als je dan toch een vraag hebt, dan is de reactietijd per mail erg snel!

Pluspunten NRV

  • Complete reizen
  • goede informatieverstrekking
  • professionele guide in Sri Lanka

Minpunten NRV

  • Ik heb nog geen negatieve ervaringen met NRV

Bezochte landen

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Sri Lanka
  • Malediven
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali, lombok, gili Trawangan (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Ka Rin op 20 november 2017

Mooi georganiseerde privé rondreis. Meeste hotels waren goed maar een paar andere niet. Erg gevarieerd en met goede gidsen die ons veel verteld hebben. Het was een vastgestelde route die wij zelf anders ingedeeld zouden hebben.

Pluspunten NRV

  • bijzondere route en bezienswaardigheden

Bezochte landen

  • canada
  • indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie rondreis Java/ Bali (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Jan van Dijk op 13 november 2017

De hotels en het vervoer waren prima geregeld! Het aanbod van de excursies was goed. Zeker op Java hele mooie dingen gezien. Ook de gekozen restaurants waren prima. Meestal een buffet en dat was prima, voor ieder wat wils.

Pluspunten NRV

  • Nederlandse reisleiding

Minpunten NRV

  • Aangeven dat het verkeer op Java dermate druk is dat je lange dagen in de bus maakt. Je kan in de steden met 1 overnachting vaak niets meer doen.

Bezochte landen

  • Java/ Bali
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Karin van der Meer op 05 november 2017

De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, anders had ik deze reis nooit kunnen maken. Het mooie is dat ik tijdens de reis nergens heb gemerkt dat er ergens op is bezuinigd. Goede hotels, uitstekende reisleiding, kleine groepen maximaal 20 personen en zelfs een rechtstreekse vlucht met KLM.

Pluspunten NRV

  • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten NRV

  • Geen makkelijke website als je een reis hebt geboekt.

Bezochte landen

  • Ecuador en de Galagágos eilanden
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reiservaring (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Paul Hens op 05 november 2017

NRV reizen speelt prima in op de wensen van de klant. Alles kun je zelf regelen, ze hebben mooie accomodaties op alle plaatsen en op ter plekke deskundige mensen.
Kortom waar voor je geld, vanaf het vliegveld tot je weer thuis bent!!!

Pluspunten NRV

  • goede prijzen

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

geweldige ervaring (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Marianne Hens op 05 november 2017

Deze reis hebben we geboekt met het "Zelf samenstellen" programma van NRV. Ze geven prima advies bv over de route die je zelf kiest., zodat je niet teveel kilometers rijdt op een dag of een onlogische route kiest. Op de bestemming zelf is deskundig advies aanwezig.

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles prima geregeld (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Marianne Hens op 05 november 2017

Door NRV wordt alles tot in de puntjes geregeld voor een hele goede prijs. Vooral het programma "zelf samenstellen" geeft alle mogelijkheden voor een perfecte vakantie. Alles kan voor je worden geregeld, tickets, hotels enz, huurauto. Ter plaatse zijn bekwame agenten, die altijd bereikbaar zijn.

Pluspunten NRV

  • veel waar voor je geld

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in oktober 2009)

Review geschreven door Adrienne van der Pluijm op 23 juni 2017

Alles was top geregeld. We waren 25 jaar getrouwd en hebben een rondreis gedaan met de organisatie NRV. Alles was top geregeld: busje kwam altijd super op tijd en we hadden een leuke gids. Het hotel welke we hadden om bij te komen van de reis was wel het minste.

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Aangepaste Zuid Afrika rondreis (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Carola Boelen op 21 mei 2017

We hebben in januari 2016 een rondreis geboekt naar Zuid Afrika bij NRV. Onwijs veel zin in, maar ik bleek in april zwanger te zijn. De rondreis ging door malariagebied en de traveldoctor raadde af daarheem te gaan. In overleg met NRV een aangepaste route kunnen krijgen voor amper meergeld. Heel behulpzaam, want per direct werden er dingen uitgezocht. In plaats van naar Krugerpark zijn we naar Entabeni gegaan, een prachtig privé-reservaat met elke dag twee tours om wilde dieren te spotten. De rangers doen heel veel moeite om de dieren ook te vinden. Supergoed geregeld! De rest van de rondreis was grotendeels hetzelfde gebleven, maar wat hebben we genoten van de rondreis. Prachtige trip langs St. Lucia, Lesotho, Addo NP, en dan richting Kaapstad. Het was een top vakantie, en ik zou zeker weer zo boeken bij NRV. Zeker omdat ze zo goed met ons mee dachten en alles meteen goed regelden.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • behulpzaam
  • meedenkend
  • mooie reizen
  • mooie prijzen

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika Amazing (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Lia Van Gorkum op 02 mei 2017

Geweldige reis gemaakt met NRV naar Zuid-Afrika. Geweldige reisleiding, goed geregeld en heel veel gezien. De reisleider vind ik wel nog steeds het belangrijkst in elke reis en Johan was een heerlijk persoon in omgang met de groep maar ook in alles regelen voor de groep. Ik zeg NRV super en super reis.

Pluspunten NRV

  • goed regelen van de reis

Bezochte landen

  • Aruba
  • Curacaou
  • Puerto Rico
  • Marokko
  • Turkije
  • Maleisie
  • en Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Zuid-Afrika een droombestemming (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Jeltje Tolsma-Venema op 22 januari 2017

Een goede reisleider en chauffeur, is een belangrijke factor en goed georganiseerd. Heel veel wild gezien,( Big-Five) cultuur en een prachtige natuur. Elke dag een reisjournaal van onze reisleider. In de wildparken werd lang genoeg gestopt, om goede foto's te maken.

8,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede voorlichting
  • veel gezien

Minpunten NRV

  • progama is heel veel
  • kan wel iets minder
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Van Kaapstad naar de Victoria Falls (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Kine Krijnen op 29 december 2016

We hebben een groepsreis gemaakt. Alles was prima verzorgd, vervoer, accommodaties en vooral de gids was super. Duidelijke info vooraf over de reis. De groep bestond maar uit zestien personen dus dat was helemaal prima.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Thailand
  • Indonesie
  • Sri Lanka
  • India
  • Cuba
  • Maleisie
  • Kaap Verdie
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig Zuid-Afrika (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Paul Hens op 28 december 2016

Onze reis moesten we zelf samenstellen. NRV is er altijd voor je, ze helpen van begin tot eind mee om de beste locaties, vluchten en huurauto uit te zoeken. De afstanden worden goed bekeken en zo nodig worden er zaken aangepast, zodat je elke dag op je gemak alles kunt bekijken. Ook ter plekke word je heel goed geholpen. De auto wordt netjes afgeleverd met uitgebreide reisbeschrijvingen. De kwaliteitprijsverhouding is heel goed, voor ons voor alle verre reizen NRV in het verleden en zeker ook in de toekomst !!!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Ze hebben de mooiste plekjes
  • de fijnste lodges enz in hun programma

Minpunten NRV

  • geen idee

Bezochte landen

  • indonesie
  • abc eilanden
  • Namibie
  • Zuid Afrika
  • Gambia
  • Egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reizen Indonesië en Amerika (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Brigitte de Groot op 26 december 2016

Prima verlopen, komen afspraak en tijden goed na. Perfecte reisleiding. Jammer dat de hotels waar we meerdere nachten verbleven, van mindere kwaliteit waren dan de hotels waar we maar 1 nacht verbleven.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • als een mama over ons gewaakt
  • boeken ging vlot en duidelijk
  • bus was prima en had een topchaffeur
  • reisleiding was perfect: wist heel veel en zorgde goed voor ons

Minpunten NRV

  • betere hotels

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Amerika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers