Zuidafrikaspecialist.nl De enige echte!

Reviews Zuidafrikaspecialist.nl

9,5
9,8 Algemene ervaring
9,6 Boekingsproces
9,3 Reisleiding
9,4 Accommodatie(s)
9,3 Vervoer
9,5 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 10

Elke keer weer top! (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Petra Lichtenberg op 13 oktober 2018

De verwachtingen worden altijd overtroffen. Al 4x geboekt en iedere keer weet een feest. Ze kennen alle accomodaties persoonlijk. Bij aankomst krijgen we vaak de groeten. Onze volgende reis is alweer geboekt!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Zuidafrikaspecialist.nl

  • persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant
  • betrouwbaar
  • oplossend vermogen
  • goede kennis van locaties

Minpunten Zuidafrikaspecialist.nl

  • helemaal niets
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goede adviezen (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Jaap van Duin op 30 september 2018

Bij het maken van de plannen van onze reis werden we goed geadviseerd en werd een reis "op maat" gemaakt volgens onze wensen. Ook waren de geboekte overnachtingen uitstekend, alsmede het verblijf in het Safari-park. Ook werden we tijdens de reis goed geadviseerd, als we vragen hadden. Personeel van het reisbureau heel vriendelijk en ter plaatse deskundig.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Zuidafrikaspecialist.nl

  • Uitstapjes waren volgens onze beurs en de geboekte safaries uitstekend
  • Reisbureau in Zuid Afrika
  • Bij vragen konden we altijd lokaal bellen
  • Reisvoorstellen worden goed besproken

Minpunten Zuidafrikaspecialist.nl

  • Geen

Bezochte landen

  • Israel
  • Jordanie
  • Aruba
  • Egypte
  • Zimbabwe
  • Namibie
  • Botswana
  • Zuid Afrika
  • Swaziland
  • Lesotho
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Van Durban naar Johannesburg (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Geert de Vries op 23 april 2018

Zeer goede begeleiding tijdens de het hele (boekings)traject, mede door het telefonische contact met Zuid-Afrika door een Nederlands nummer. Alle voorstellen en ideeën van mij en mijn vrouw werden vertaald in betaalbare opties.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Zuidafrikaspecialist.nl

  • Ze doen alles voor je
  • houden zich strikt aan je wensen en het aangegeven budget
  • goede communicatie

Bezochte landen

  • Canada
  • USA
  • Midden Amerika
  • Japan
  • Siberië
  • Colombia
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Twee maal met succes op reis (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Sander Yoho op 24 december 2017

Hele goede keuze van route en accommodaties. Ook de huurauto was heerlijk. We hadden onze twijfels over een deel van de route, maar Zuidafrikaspecialist.nl had ons overtuigd van de waarde. En het werd daardoor onvergetelijk!!!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Zuidafrikaspecialist.nl

  • accommodatie
  • advies
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Een ontzettende klantvriendelijke benadering. Ze denken met je mee. (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Marja Vinke-Slootmans op 03 januari 2017

Ze denken met je mee, ook als je er nog niet helemaal uit bent. Ze komen met goede adviezen en alternatieven. Reageren geïnteresseerd en snel en ze zijn betrokken bij je plannen. Ook is het handig dat ze gesitueerd zijn in het land zelf. Ze kennen het land en zijn gebruiken dus goed. De afwerking en reserveringen worden accuraat en met zorg voor je geregeld..

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • bali
  • dubai
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Yara Peters op 30 sep. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jolanda Stevens-Fijn op 30 sep. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Bert Lichtenberg op 23 sep. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Sien Van Dyck op 21 jan. 2018
7,7

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

7

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jolanda Stevens-Fijn op 18 dec. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit