Afrika.nl Win kaartjes voor dansvoorstelling Noise tijdens Afrovibes
Like ons op Facebook

Win kaartjes voor dansvoorstelling Noise tijdens Afrovibes

Ben jij fan van de Afrikaanse cultuur? Ook dit jaar staat Afrovibes Festival weer volledig in het teken van Afrikaanse muziek, theater en dans, uitgevoerd door jonge pioniers uit Afrika.  Het festival vindt plaats van 4 tot en met 14 oktober in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Het thema van de vijftiende editie van het festival is LAND, dat in Afrika vaak een bijzondere betekenis heeft door onteigening van land in het verleden. Afrikaanse en Nederlandse kunstenaars confronteren ons met de felle visies en perspectieven op onderwerpen als migratie, exploitatie en beschermen van het land dat je bewoont.

Zo gaat de dansvoorstelling With Nothing But Silence They Turned Their Bodies To Face The Noise over de relatie tussen mensen en hun leefomgeving. Hierin komen verschillende actuele onderwerpen aan bod, waaronder milieuaantasting en onze eigen steeds groter wordende rol hierin. De dansvoorstelling vertelt ons over een samenleving gebaseerd op uitsluiting, onderdrukking en racisme. Door middel van en natuurschoon decor dat langzaam vervuilt, brengt Noise de aftakeling van onze wereld in beeld.

Meer informatie: 
Dansvoorstelling: Noise
Choreographie: P.J.Sabbagha en Athena Mazarakis
Datum en tijd: vrijdag 5 oktober 21.30 uur
Prijs: €22,50
Locatie: Compagnietheater, Amsterdam

Zó maak je kans om te winnen

Heb jij zin om deze voorstelling te bewonderen? Wij mogen van Afrovibes drie keer twee kaartjes weggeven voor Noise. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Wie neem jij mee naar deze dansvoorstelling en waarom?

Vul hieronder je antwoord in. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 

 
Like deze pagina
Sponsors