Afrika.nl Win Afrikaans met een knipoog
Like ons op Facebook

Win boek Afrikaans met een knipoog

De Afrikaanse moltrein (metro) en hyser (lift) klinken je vast bekend in de oren. Maar ken je kopkrapper (puzzel), wolfdrol (zoete aardappel), kleefstoflint (plakband) en trapperd (fiets) al? Van deze woorden krijg je toch spontaan een lach op je gezicht? Of zoals de Afrikanen zeggen: jou tande uitpak.

Peter en Gaby Beekmans kregen die lach tijdens hun reizen door Zuid-Afrika als geen ander. Ze waren gefascineerd door de pure Afrikaanse taal die zo op het Oudhollands lijkt. Wat begon met aantekeningen van grappige woorden, eindigde uiteindelijk in de hilarische bundel Afrikaans met een knipoog

En het boek is een groot feest om te lezen. Met ruim vierduizend woorden, spreekwoorden en gezegdes leer jij in no-time wat een ‘kitsrist’ en ‘uitgebrande blondine’ is. Lezen is wel op eigen risico. Iets met heel veel lachen en buikpijn… 

Meer informatie
Boek: Afrikaans met een knipoog
Auteurs: Peter en Gaby Beekmans
Pagina’s: 156 pagina's 
Prijs: €15,00 

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij je Afrikaans bijspijkeren met het boek Afrikaans met een knipoog? Wij mogen van de auteurs drie exemplaren weggeven, gesigneerd en wel! Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij Afrikaans met een knipoog hebben?

Vul hieronder je antwoord in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors