Afrika.nl Win kaarten tentoonstelling Wereld vol Veren!
Like ons op Facebook

Win kaarten tentoonstelling Wereld vol Veren - Afrika.nl

Overal ter wereld dragen mensen veren. Verwerkt in kleding, als accessoires of als hoofdbedekkingen in alle soorten en maten. Het is iets van alle tijden; de grootste couturiers maken er gebruik van, vorstenhuizen uit de hele wereld vertonen zich ermee en vele volkeren in Afrika gebruiken veren om hier traditionele maskers en hoofdtooien van te maken. In de tentoonstelling Wereld vol Veren in het Afrika Museum wordt de bijzondere verencollectie afgewisseld met haute couture van hedendaagse modeontwerpers, vogels in alle soorten en maten, talrijke verhalen en interessante feiten.

De tentoonstelling dompelt je onder in een wereld vol veren en volgens, en hoe en waarom wij met hun veren pronken. De mooiste verenobjecten uit de museumcollectie die vanwege hun kwetsbaarheid zelden zijn getoond, zijn eindelijk te zien voor het grote publiek. Vanaf 12 mei te zien in: Wereld vol Veren.

Meer informatie:
Tentoonstelling: Wereld vol Veren
Datum: Te zien vanaf 12 mei 
Prijs volwassenen: €14,00
Locatie: Afrika Museum, Postweg 6, 6571 CS, Berg en Dal

Win kaarten tentoonstelling Wereld vol Veren

Ben jij benieuwd geworden naar deze tentoonstelling? Van het Afrika Museum mogen wij maar liefst twee keer twee kaarten weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag 

Met wie en waarom wil jij naar de tentoonstelling Wereld vol Veren? 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina
Sponsors