Afrika.nl Win: Totaal verduisterend Manta Sleep Mask van Slaapwijzer.net

Win: Totaal verduisterend Manta Sleep Mask van Slaapwijzer.net - Afrika.nl

Kom jij in het vliegtuig of op reis moeilijk in slaap? Neem dan het Manta Sleep Mask op in je paklijst. Het Manta Sleep Mask garandeert totale duisternis en extreme comfort. Met dit masker kan je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen. Je hebt nauwelijks het gevoel dat je een slaapmasker draagt. Het Manta Sleep Mask is namelijk gemaakt van superzachte, ademende en duurzame materialen en de ‘eye-covers’ zijn verstelbaar voor een perfecte pasvorm.

Slechts een flintertje licht kan je slaapkwaliteit – en daarmee je energieniveau overdag – negatief beïnvloeden. Het Manta Sleep Mask is zo ontworpen dat het alle licht blokkeert, zelfs met volledig daglicht. Met dit masker in je koffer kan je rekenen op een diepe en ongestoorde nachtrust. En kan je lekker dromen over je favoriete bestemmingen tijdens een lange vlucht.

Zo maak je kans om te winnen:

Slaap jij ook zo onrustig tijdens je reizen? Dan bof je! Wij mogen van Slaapwijzer.net namelijk vijf van deze superzachte Manta Sleep Mask weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken en wie weet slaap je al je vluchten door. 


Wat is de ergste plek waar je ooit hebt geslapen? 
 

 
Sponsors