Afrika.nl Win Travelcards
Like ons op Facebook

Win Travelcards - Afrika.nl

Na een lange rondreis door Afrika zie je ein-de-lijk je vrienden en familie weer. Zodra je thuis bent, stormt iedereen gelijk op je af met de vraag hoe het was. 

Hoe begin je met vertellen als je hoofd bomvol vette reisverhalen zit? Je foto’s zijn nog niet gesorteerd en je hebt meer meegemaakt dan je ooit kan vertellen. Wij hebben dé oplossing voor je gevonden. Zet een drankje op tafel, ga met je vrienden om de tafel zitten en open een doosje Travelcards.

Op deze kaarten staan luchtige, grappige en verdiepende vragen voor de reiziger. Van ‘Welk liedje heb je het meest geluisterd?’ tot ‘Welke grenzen heb je verlegd?’. Neem de kaarten mee op reis, gebruik ze wanneer je thuis komt of geef ze cadeau. Weg met reisverhalen die verloren gaan, met deze Travelcards kom je te weten wat een reiziger écht heeft meegemaakt of beleef je je reis keer op keer opnieuw. 

Meer informatie: 
Reisgadget - Travelcards
Inhoud: 120 dubbelzijdig bedrukte kaarten met leuke reisvragen en opdrachten
Prijs: €22,90 
Tip: Travelcards zijn ook leuk om weg te geven tijdens de feestdagen 

Zó maak je kans om te winnen

Heb jij er ook moeite mee om te vertellen wat je hebt meegemaakt tijdens een rondreis? Of wil je alles weten van een vriend of vriendin die op reis is geweest? Wij mogen dertien doosjes Travelcards weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Waarom wil jij deze Travelcards hebben? 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors