Like ons op Facebook

Hotels Malawi

Expedia

Bezoek je tijdens je rondreis door Malawai hoofdstad Lilongwe, het Malawimeer of staan misschien wel verschillende regio’s op het programma? Waar je je vakantie in Malawi ook doorbrengt, bij Expedia vind je dankzij het ruime aanbod altijd een hotel op de vakantiebestemming van je keuze. Maak het jezelf gemakkelijk en boek een accommodatie in Malawi online via Expedia.nl.

Booking.com

Booking.com helpt je met haar ruime aanbod met het vinden van het perfecte hotel in Malawi. Voorafgaand aan je rondreis of vakantie door Malawi boek je via het online systeem van Booking.com heel eenvoudig een of meerdere hotels in het Afrikaanse land. De betaling van de borg en de kamer verloopt via een credit card.

Hostelworld

Hostelworld.com biedt hostels aan in tientallen landen over de hele wereld, zo ook in Malawai. Je plant je overnachtingen voor je rondreis door het Afrikaanse land eenvoudig online via het reserveringssysteem van Hostelworld. Om een boeking vast te leggen heb je een credit card nodig. Hiermee betaal je de reserveringskosten.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner