Paspoort en visum Malawi

Paspoort en visum Malawi

Reis je binnenkort naar Malawi, of via Malawi naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Malawi.

Heb ik een visum nodig voor Malawi?

Om als toerist met de Nederlandse nationaliteit naar Malawi te reizen heb je sinds 1 oktober 2015 een visum nodig. Via de ambassade van Malawi in Brussel schaf je een visum voorafgaand aan je reis naar Malawi aan. De geldigheid van een toeristenvisum voor Malawi is drie maanden. De geldigheid van het visum gaat in op de datum van (de eerste) inreis.

Voor het aanvragen van een visum voor Malawi heb je onder andere een bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming, een geldig paspoort en een pasfoto nodig. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Malawi vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Malawi

Bij aankomst in Malawi moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Malawi

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors