Veiligheid Malawi

Veiligheid Malawi

Naar welk gebied kan ik beter niet reizen in Malawi?

Voor Malawi geldt een positief reisadvies. Het land in zuidelijk Afrika is geen doelwit voor terrorisme, de criminaliteit is er relatief laag en er zijn geen onrustige gebieden.

Neem echter het zekere voor het onzekere en check het reisavies voor meer en actuele informatie.

Waar moet ik extra voorzichtig op zijn in Malawi?

In Malawi kun je doorgaans zonder al te veel problemen reizen. Wel dien je er bewust te zijn van het risico op diefstal van geld of andere waardevolle eigendommen. Laat je eigendommen nooit onbeheerd achter. Malawi is een straatarm land en de verleiding tot stelen ligt dus op de loer.

Wat is zijn de alarmnummers van Malawi?

Er bestaat geen algemeen alarmnummer voor politie, brandweer of ambulance in Malawi. Je dient in geval van nood lokale alarmnummers te bellen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Malawi

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors