Goedkoop bellen & Internet Malawi

Goedkoop bellen & Internet Malawi

Hoe kan ik goedkoop bellen in Malawi?

Voor een paar euro koop je in Malawi al een simkaart. Mobiel bellen is daarmee de handigste en goedkoopste beloptie. Ook zijn er in de steden uiteraard telefooncellen.

Bel met beide echter liever niet naar huis. Dat kost je klauwen met geld. Wacht liever op een goede internetverbinding en bel dan over Skype.

Waar koop ik een simkaart in Malawi?

Malawi barst van de kleine winkeltjes en kraampjes. Bijna altijd hebben die wel een simkaart in de aanbieding. Ook kun je er meestal wel één regelen bij de beltegoed verkoper op straat.

Waar kan ik goedkoop internetten in Malawi?

Internet en e-mail zijn in Malawi relatief wijdverbreid. Toch is de verbinding niet altijd even snel en betrouwbaar. Zelfs niet in de grote steden. ICT-ontwikkeling gaat echter bijster snel in Afrika. Dus wie weet dat deze opmerking alweer verouderd is tegen de tijd dat jij naar Malawi vertrekt.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Malawi

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors