Reizen op maat Seychellen

Travelnauts

Een verre reis met uw gezin die echt op maat gemaakt is, op basis van uw wensen en die van uw kinderen, maakt de vakantie echt uniek. In overleg met u stellen wij graag een mooie reisroute samen waarin alle wensen van uw gezin passen. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en verzorgt uitsluitend reizen op maat naar de Seychellen. Ook voor uw gezin.

WRC Reizen

In de Indische Oceaan ten noorden van Afrika liggen 120 eilandjes die samen de Seychellen vormen. Reis naar deze ware droombestemming met WRC Reizen. Onze reisspecialisten kennen deze tropische archipel door en door en stellen een unieke en individuele rondreis voor u samen. Wij bieden maatwerk met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooi Vakanties

Gelukkig zijn de prachtige Seychellen tegenwoordig niet alleen meer bereikbaar voor de happy few onder ons. Er zijn eenvoudige maar comfortabele en sfeervolle hotels en bungalows, die niet meteen de hoofdprijs kosten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Jambo Safari Club

Iedere reiziger heeft andere wensen en wil andere dingen zien en doen tijdens een vakantie in de Seychellen. Daarom biedt Jambo Safari Club maatwerkreizen aan. Deze reizen stellen we in nauw overleg met u volledig op maat samen. U bepaalt zelf de route, de mate van luxe en de manier van reizen. U wordt hierbij geadviseerd door onze deskundige reisspecialisten die ervoor zorgen dat uw route goed in elkaar zit.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oeganda kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zimbabwe kenner