Like ons op Facebook

Specialisten Seychellen

Tenzing Travel Africa

Zijn de Seychellen uw droombestemming? Maar weet u niet welk eiland of resort het beste bij u past? De reisspecialisten van Tenzing Travel Africa adviseren u graag over de mooiste stranden, fijnste resorts en eventuele combinaties van de verschillende eilanden. Tenzing Travel is verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ en lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Africa Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in verre reizen en verzorgt al meer dan 20 jaar individuele rondreizen en groepsreizen naar tientallen bestemmingen. Wij nemen je mee naar het hart van een bestemming en laten je het land ervaren, proeven en voelen. Ga mee op reis naar de Seychellen en ontdek haar mooiste stranden, pittoreske dorpjes en kleurrijke onderwaterwereld.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Maak een reis naar de Seychellen, die past bij jouw reiswensen en budget. Ga eilandhoppen en ontdek de diversiteit van de eilanden. Geniet van de prachtige stranden, ga snorkelen of duiken. Combineer met Zuid-Afrika of Dubai. NBBS Reizen is specialist in verre reizen op maat, onze Afrika specialisten geven je graag advies. Lid ANVR en SGR.

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club is uw betrouwbare reispartner in Afrika. Deze reisorganisatie is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het organiseren van rondreizen en safari’s naar diverse landen in Afrika. De ervaren reisspecialisten van Jambo Safari Club hebben verschillende mooie vakanties naar de Seychellen uitgestippeld. Ook een maatwerkreis behoort tot de mogelijkheden.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner