Accommodaties Seychellen

Accommodaties Seychellen

Wat voor soorten accommodaties zijn er op de Seychellen?

De Seychellen zijn een echte strand- en duikbestemming. Verwacht dus niet al te veel Afrikaanse hutjes of backpacker hostels. Accommodatie op de Seychellen staat min of meer gelijk aan strandresorts.

De kosten van deze resorts kunnen uiteraard verschillen, maar zoek niet al te lang naar die echte budgetoptie. Die bestaat niet. Zeker niet op de populairdere eilanden. Neem een rijkelijk gevulde portemonnee mee en geniet van de luxe en schoonheid. Daarvoor zijn de Seychellen bedoeld.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Seychellen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors