Veiligheid Seychellen

Veiligheid Seychellen

Naar welk gebied kan ik beter niet reizen op de Seychellen?

De Seychellen is een buitengewoon veilig land. Er is dan ook een positief reisadvies. De kleine archipel is geen doelwit voor terrorisme, de criminaliteit is er laag en er zijn geen onrustige gebieden.

Je kunt dus met een gerust hart naar de Seychellen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, check dan het reisadvies voor meer en actuele informatie.

Waar moet ik extra voorzichtig op zijn op de Seychellen?

Er zijn geen plekken op de Seychellen die vragen om extra veiligheidsmaatregelen. Duikers dienen slechts de weerverwachtingen wat in de gaten te houden.

Bij onrustig weer kan ook de zee onrustig zijn, wat gevaarlijke situaties onder water zou kunnen veroorzaken. De bureaus die duiktrips organiseren op de Seychellen zijn doorgaans professioneel en betrouwbaar. Ook zij zullen de duikomstandigheden nauwkeurig in de gaten houden.

Wat is zijn de alarmnummers van de Seychellen?

Het algemene alarmnummer in Seychellen is 999.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Seychellen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors