Goedkoop bellen & Internet Seychellen

Goedkoop bellen & Internet Seychellen

Hoe kan ik goedkoop bellen op de Seychellen?

Voor een paar euro koop je op de Seychellen al een simkaart. Beltegoed vind je ook op elke hoek van de straat. Mobiel bellen is dus de handigste en goedkoopste beloptie. Voor wie daar niet aan wil zijn er in de steden uiteraard de duurdere telefooncellen.

Waar koop ik een simkaart op de Seychellen?

Belwinkeltjes genoeg in de grote steden. Daar heb je altijd succes.

Waar kan ik goedkoop internetten op de Seychellen?

Internet en e-mail zijn op de Seychellen relatief wijdverbreid. Bovendien zijn eilanden als Mahé en Praslin vrij sterk ingesteld op toeristen. Maak je dus niet druk over internet, je vindt op de Seychellen genoeg internetcafés.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Seychellen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors