Beste reistijd Seychellen

Beste reistijd Seychellen

Wat is de beste reistijd voor de Seychellen?

De beste tijd om de Seychellen te bezoeken is wat het weer betreft maart tot april of oktober tot november. Dan is het zonnig, lekker warm, en de zee is dan rustig. Perfect weer om op het strand te liggen.

Januari is de natste maand van het jaar en tussen december en maart kan het winderig en grauw zijn. Niet erg lekker dus.

In het hoogseizoen van december en de zomermaanden juli en augustus stromen de eilanden vol toeristen en schieten alle prijzen omhoog. Ook die maanden zijn dus niet de ideale periode de Seychellen te bezoeken.

Wat is de beste tijd om te duiken bij de Seychellen?

April en mei zijn doorgaans de topmaanden op de Seychellen voor duikers. Ook in september en oktober is het prima duiken.

In deze periodes is het zicht onder water het best door de strak blauwe lucht en het zonnige weer. De zee is dan bovendien doorgaan rustig. Je hebt daardoor de meeste kans om bijzondere vissen en schildpadden te zien.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Seychellen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors