Paspoort en visum Seychellen

Paspoort en visum Seychellen

Reis je binnenkort naar de Seychellen, of via de Seychellen naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor de Seychellen.

Heb ik een visum nodig voor de Seychellen?

Om als toerist naar de Seychellen te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je bij aankomst in de Seychellen aanschaffen. Een visum voor de Seychellen geeft je recht op een verblijf van maximaal dertig dagen in het land. Het is mogelijk om het visum in de Seychellen steeds met drie maanden te verlengen tot een maximum van twaalf maanden. Meer informatie op VisumCentrale.nl.

ZELF NAAR Seychellen?

Bekijk alle 5 reizen naar Seychellen

Visum aanvragen Seychellen

Om bij aankomst in de Seychellen succesvol een visum aan te vragen, moet je een aantal gegevens kunnen aanleveren. Zo moet je onder meer beschikken over een geldig paspoort en een retourticket of ticket voor de volgende bestemming. Meer informatie over de benodigde documenten voor je visumaanvraag bij aankomst in de Seychellen vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Seychellen

Je paspoort moet geldig zijn tot na de datum van vertrek uit de Seychellen. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten en bovendien vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Reizen Seychellen

Specialisten Seychellen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Ghana kenner
Sponsors