Like ons op Facebook

Specialisten Swaziland

Djoser

Maak kennis met de cultuur, natuur en bevolking van Swaziland tijdens een rondreis van Djoser. Wij zijn gespecialiseerd in groepsreizen en organiseren al meer dan dertig jaar onvergetelijke vakanties naar onder meer Swaziland. Bij ons zit je niet vast aan een strak reisprogramma, maar bepaal je zelf welke bezienswaardigheden in Swaziland je de moeite waard vindt.

FOX, verre reizen van ANWB

Ontdek Swaziland’s levendige cultuur, spot wilde dieren in haar prachtige natuurparken en maak kennis met de locals in een van de authentieke dorpjes. FOX verzorgt al ruim 20 jaar verre reizen die je meenemen naar het hart van een bestemming. Onze reizen kennen een avontuurlijk karakter, maar zijn tegelijkertijd voorzien van alle comfort om lekker van je vakantie te genieten.

Sawadee

Heb jij een flexibele en avontuurlijke instelling en houd je wel van reizen met een beetje pit? Dan zijn de rondreizen naar Swaziland van Sawadee écht iets voor jou. We gaan wandelen tussen het wild in het Mlilwane Park, kajakken in het Isimangaliso Wetlands park en maken een hippocruise. Daarna steken we de grens over naar Zuid-Afrika voor nog meer reisavonturen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner