Paspoort en visum Swaziland

Paspoort en visum Swaziland

Reis je binnenkort naar Swaziland, of via Swaziland naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Swaziland.

Heb ik een visum nodig voor Swaziland?

Om als toerist naar Swaziland te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je bij aankomst in Swaziland aanschaffen.

Visum aanvragen Swaziland

Om bij aankomst in Swaziland succesvol een visum aan te vragen, moet je een aantal gegevens kunnen aanleveren. Zo moet je onder meer kunnen aantonen dat je voldoende financiële middelen tot je beschikking hebt. Meer informatie over de benodigde documenten voor je visumaanvraag bij aankomst in Swaziland vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Swaziland

Je paspoort moet tenminste geldig zijn tot na de datum van vertrek uit Swaziland. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten en bovendien vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Swaziland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors