Ambassade & Consulaat Swaziland

Ambassade & Consulaat Swaziland

Waar vind je een ambassade van Swaziland in Nederland?

Een ambassade van Swaziland is er niet in Nederland. Uiteraard is er wel één in Brussel. Adres: Avenue Winston Churchill 188, postcode: 1180 Brussel. Telefoon: +32-2-3474771. Fax: +32-2-3474623. Email: Brussels@swaziembassy.be.

Waar vind je een consulaat van Swaziland in Nederland?

Er is wel een consulaat van Swaziland in Nederland. Adres: Prins Der Nederlandenstraat 14, 3151 SE in Hoek Van Holland. Telefoon: 0174-383245. Fax: 0174-383245.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Swaziland?

Er is geen Nederlandse ambassade noch consulaat in Swaziland. Het best kun je je in Swaziland daarom wenden tot de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika: 210 Queen Wilhelmina Avenue (corner Muckleneuk Street), New Muckleneuk 0181 in Pretoria.

Wil je een brief sturen dan kun je dat doen naar P.O. box 117, Pretoria 0001. Bellen kan naar +27-12-4254500. Kijk voor meer informatie op de website van de ambassade: www.dutchembassy.co.za of stuur een email naar: pre@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Swaziland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner
Sponsors