Beste reistijd Swaziland

Beste reistijd Swaziland

Wat is de beste reistijd voor Swaziland?

De beste periode om Swaziland te bezoeken is vanaf mei tot juni of in oktober. Al is het wel verstandig dan een warme trui mee te nemen. Het is in juni winter op het zuidelijk halfrond en vooral de nachten in de hoger gelegen delen van Swaziland kunnen dan pittig koud zijn.

Omzeil in ieder geval het regenseizoen tussen december en april. Dan is Swaziland nat en klam. Bovendien loopt de temperatuur in de lager gelegen gebieden dan op tot over de veertig graden. Een heerlijk klimaatje vooral voor (malaria)muggen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Swaziland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors