Goedkoop bellen & Internet Swaziland

Goedkoop bellen & Internet Swaziland

Hoe kan ik goedkoop bellen in Swaziland?

Als je telefoon simlockvrij is doe je er het verstandigst aan in Swaziland een lokale simkaart te kopen. Daarmee bel je prepaid en de simkaart zelf kost niet veel.

Waar koop ik een simkaart in Swaziland?

In het Swazi Mall winkelcentrum in Mbabane vind je belwinkels die je met liefde een simkaart verkopen. Beltegoed kun je werkelijk op elke hoek van de straat aanschaffen.

Waar kan ik goedkoop internetten in Swaziland?

De meeste luxe resorts in Swaziland hebben tegenwoordig draadloos internet. Ook zijn er in Mbabane en Manzini internetcafés te vinden waar je online kunt gaan. Verwacht geen Nederlandse snelheid en internet kwaliteit, maar zo dramatisch als het vijf geleden was, is het op de meeste plekken in Swaziland ondertussen ook niet meer.

Probeer op het platteland echter niet naar internetcafés te zoeken. Wel hebben sommige hotels bij de grotere wildparken hun eigen computer met internet of wifi in hun bar.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Swaziland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors