NBBS Reizen Reizen van nu. Sinds 1927.

Reviews NBBS Reizen

8,7
8,9 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,3 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,8 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 8
  • Aantal waarderingen: 15

Cowboys en National Parks (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Manon Klein Gunnewiek op 30 september 2018

Voor de tweede keer een reis geboekt bij NBBS.. Amerika is ons favoriete vakantieland. Vaak doen we van tevoren veel research, via internet, magazines en verhalen van vrienden en stippelen zo een route uit. Deze route stuur ik op naar NBBS met de vraag of ze een offerte kunnen maken voor deze route met middenklasse hotels (liefst dichtbij parken/centrum steden), een SUV en vliegtickets. Ik heb dit in het verleden ook bij meerdere organisaties aangevraagd, maar NBBS komt altijd het beste uit de bus. Gunstige prijzen, snel reactie, keuze uit meerdere hotels per locatie en het is nooit een probleem om dingen aan te passen, hoe vaak we ook wat willen veranderen. Bij wijzigingen tijdens onze reis werden we op tijd op de hoogte gebracht en werden ons goede alternatieven geboden. Ook tijdens het uitstippelen van de route denken ze mee. Al met al een zeer klantvriendelijke organisatie, die prachtige reizen aan biedt voor mooie prijzen. Als je er vaker boekt krijg je ook nog eens een leuke korting. Een top reisorganisatie!

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NBBS Reizen

  • klantvriendelijkheid
  • prijs
  • kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droom-kwam-uit-reis (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Monica Pouwer op 28 december 2017

Onze reis begon met het prettige contact met Ineke van de Nbbs. Met haar hebben we onze reis besproken en hier en daar wat aangepast op haar advies. De reis was fantastisch en de ene accommodatie was nog mooier dan de ander. Alles klopt gewoon. Dat er met ons werd meegedacht, bleek wel toen zij ons een excursie afraadde. Deze was nl voornamelijk op families gericht met kinderen. En wij waren maar met zijn tweetjes. Daarnaast gaf zij ons het advies om ter plaatse voor een passende excursie te kijken. In Stellenbosch zitten namelijk genoeg aanbieders van excursies. Daar houden wij van. Eerlijk advies in plaats van: kost wat het kost en niet-passende excursies te verkopen in belang van de eigen portemonnee. Mede door de goede voorbereiding van Nbbs was onze vakantie meer dan geslaagd. Onze volgende verre reis zullen we zeker weer bij Nbbs boeken.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NBBS Reizen

  • communicatie
  • landenkennis
  • meedenkend
  • duidelijke website

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • Swaziland
  • Lesotho
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Van Adelaide naar Sydney (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Piet Mangels op 25 november 2017

Fijne reisorganisatie, de reis naar Australië uitmuntend geregeld.
Zoals het omkeren en het verleggen van de route.
Ook prima geholpen bij het regelen van de navigatie in Australië, buiten de plaatselijke kantoortijden.
Kortom, de volgende keer weer NBBS.

Bezochte landen

  • Australia
  • Indonesie
  • Thailand
  • Albanie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Adembenemende ervaring (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Jeanet Matser-Bulters op 13 november 2017

Top reis gehad, en bovendien volledig op maat gemaakt door de reisorganisatie. Ze bieden wel pakketprijzen aan, maar als je het net iets anders wil dan is dat heel goed mogelijk. Dus laat je inspireren door het vakkundige aanbod en stem de reis af op je eigen wensen. Goede tips ontvangen en geen zorgen gehad.

Pluspunten NBBS Reizen

  • ze houden volledig rekening met je wensen

Minpunten NBBS Reizen

  • geen

Bezochte landen

  • verenigde staten
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke ervaring (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Odette Molenaar op 12 november 2017

De klantvriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkster bij NBBS was fantastisch. Ze heeft onze wensen perfect omgezet in de rondreis van onze dromen. We hebben drie grote steden bezocht en prachtige natuurparken. Amerika is zo divers dat ik het iedereen kan aanraden.

Pluspunten NBBS Reizen

  • service

Minpunten NBBS Reizen

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

West-Canada (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Esther van Reen op 11 november 2017

Dit is een fijne organisatie die met je mee denkt en denkt in oplossingen en niet in problemen.
Ze zijn niet beroerd om een stapje extra te doen en alles was piekfijn geregeld.
Bij ons had de camperverhuurder ineens geen camper meer beschikbaar bij het boeken. Toen is is onze consulent blijven zoeken naar een camper en heeft deze gelijk gereserveerd toen er een vrij kwam. Dit in een jaar waarin alles was verhuurd. Ze heeft er bovenop gezeten.

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Twee zeer geslaagde reizen! (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Eline vR op 18 december 2016

Afgelopen jaar twee hele fijne reizen gehad via NBBS; vijf jaar geleden ook een mooie reis via hun geboekt. Goed geregeld, fijne accomodaties op mooie locaties. De locaties liggen goed ten opzichte van de bezienswaardigheden.

9,4
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NBBS Reizen

  • goede accomodaties
  • mooie locaties

Minpunten NBBS Reizen

  • communicatie onderweg

Bezochte landen

  • Australie
  • Nieuw-zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vancouver Islands & West Canada (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Robin Grootendorst op 18 december 2016

Vlucht, hotel, auto en overige zaken waren tot in de puntjes geregeld. Goede informatie over de landen ontvangen en veel persoonlijke tips gekregen om de reis nog specialer te maken. Wij hadden tijdens de vakantie geen zorgen gehad.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NBBS Reizen

  • persoonlijk advies
  • service

Bezochte landen

  • Canada
  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Judith Roelandse op 07 okt. 2018
9,3

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Erick van der Schouw op 23 sep. 2018
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door T.C. van Oostende op 17 jan. 2018
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Guus Bergevoet op 30 okt. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marije van Rooijen op 25 jan. 2017
8,4

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Shirley Brant op 25 jan. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Zwanet Hidding op 20 jan. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Mirian Tillemans op 29 dec. 2016
7,3

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

5

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Dineke O'neill op 23 dec. 2016
8,8

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Alma Barnhoorn op 18 dec. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Daphne Grootendorst - van Nieuwenhuijze op 22 okt. 2016
7,8

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit