Like ons op Facebook

Specialisten Zambia

Djoser

Djoser’s ‘andere manier van reizen’ is voor alle reizigers die van actieve vakanties houden en niet bang zijn om er alleen op uit te trekken. Wij bieden je tijdens onze groepsreizen naar Zambia veel individuele vrijheid om het land te verkennen. Tegelijkertijd kun je altijd op onze reisleiding rekenen en is al het vervoer en de accommodaties perfect geregeld.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Droomt u ervan om de indrukwekkende Victoria Falls met eigen ogen te zien of om een wandelsafari te maken door een van Zambia’s nationale parken? Ga dan mee op reis naar Zambia met NBBS Reizen. Verken het land in een groep of ga tijdens een individuele rondreis zelf op avontuur.

Afrika Online

Afrika Online is een gespecialiseerde reisorganisatie met een passie voor Afrika. Wij stellen graag een op maat gemaakte reis naar Zambia voor u samen. Op onze website vindt u verschillende voorbeeldreizen zodat u alvast wat inspiratie op kunt doen. Onze ervaren reisspecialisten helpen u vervolgens graag bij het uitstippelen van uw droomreis naar Zambia.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Kent u Jambo Safari Club al? Deze reisorganisatie is inmiddels al meer dan dertig jaar actief en is gespecialiseerd in rondreizen en safari’s naar Afrika. Wij bieden vakanties aan naar verschillende landen binnen Afrika waaronder Zambia. Op onze website vindt u veel inspiratie en informatie over onze diverse reizen. Spreekt u liever persoonlijk de reismogelijkheden met ons door, kom dan eens langs bij ons op kantoor.

Sawadee

Avontuurlijke rondreizen zijn de specialiteit van Sawadee en dat zie je nergens zo goed terug als in onze groepsreis naar Zambia. Tijdens deze reis duiken we diep de Afrikaanse wildernis in en bezoeken we zowel de bekende nationale parken van Zambia als de minder bezochte afgelegen gebieden. Hier maken we diverse gamedrives en safari's. Een reis bomvol avontuur!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Bij Travel Active vinden we het belangrijk om een positieve impact op een land achter te laten met onze reizen. Tijdens onze reizen naar Zambia heb je dan ook meerdere mogelijkheden om jouw steentje bij te dragen. Help bijvoorbeeld mee bij het centrum voor kwetsbare vrouwen of geef les op een basisschool. Ook een combinatiereis met Zimbabwe is mogelijk!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner