Like ons op Facebook

Specialisten Zambia

Djoser

Djoser’s ‘andere manier van reizen’ is voor alle reizigers die van actieve vakanties houden en niet bang zijn om er alleen op uit te trekken. Wij bieden je tijdens onze groepsreizen naar Zambia veel individuele vrijheid om het land te verkennen. Tegelijkertijd kun je altijd op onze reisleiding rekenen en is al het vervoer en de accommodaties perfect geregeld.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Droomt u ervan om de indrukwekkende Victoria Falls met eigen ogen te zien of om een wandelsafari te maken door een van Zambia’s nationale parken? Ga dan mee op reis naar Zambia met NBBS Reizen. Verken het land in een groep of ga tijdens een individuele rondreis zelf op avontuur.

Sawadee

Avontuurlijke rondreizen zijn de specialiteit van Sawadee en dat zie je nergens zo goed terug als in onze groepsreis naar Zambia. Tijdens deze reis duiken we diep de Afrikaanse wildernis in en bezoeken we zowel de bekende nationale parken van Zambia als de minder bezochte afgelegen gebieden. Hier maken we diverse gamedrives en safari's. Een reis bomvol avontuur!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé vrijwilligerswerk specialist in Afrika. In Zambia kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin. Na een uitgebreide voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis op een boerderij voor blinden, (Engelse) les geven op een school of activiteiten organiseren voor de kinderen. Bekijk de verschillende projecten op de website en vraag de brochure gratis.

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren fly inn safari’s naar Zambia. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de het imponerende wildlife van Zambia. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 dé Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Zambia met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel is een reisorganisatie die sinds 2003 rondreizen en vakanties aanbiedt naar diverse bestemmingen in Afrika en Azië. Zambia is een van de landen uit ons assortiment. Al onze reizen zijn uniek en op maat gemaakt. Daardoor kunnen we afwijken van de gebaande paden en een reis voor u samenstellen die aansluit bij uw reisdromen en uw budget.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner