Rondreis Zambia

Djoser

Bezoek de beste wildreservaten van het Afrikaanse continent tijdens een rondreis door Zambia. Hier sta je oog in oog met olifanten, leeuwen, nijlpaarden, antilopes en zebra’s. Een onvergetelijke ervaring die Djoser mogelijk maakt dankzij haar goed georganiseerde en zorgvuldig uitgestippelde groepsrondreizen. Bekijk alle reismogelijkheden op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Maak een rondreis door Zambia, die past bij jouw reiswensen en budget. Reis in een groep, maak een kanotocht op de Zambezi river en bezoek de Victoria Falls en de nationale parken van Hwange en Matobo in Zimbabwe. NBBS Reizen is specialist in verre reizen op maat, onze Afrika specialisten geven je graag advies. Lid ANVR en SGR.

bekijk alle reizen van NBBS Reizen Best geboekte reizen

Afrika Online

Reis met Afrika Online naar Zambia en ontdek de vele highlights van dit Afrikaanse land. Ga op zoek naar giraffen, olifanten en Afrikaanse buffels in het South Luangwa National Park. Een team van gepassioneerde medewerkers staat voor u klaar om u snel en persoonlijk van advies te voorzien en om uw reis te helpen plannen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Matoke Tours

Zambia heeft Afrika’s meest ongerepte wildernissen en safariparken. Slechts een handvol reizigers bezoekt dit land waar de wandelsafari is uitgevonden. De kwaliteit van de Zambiaanse rangers is ongekend; ze trots op hun specialisme, kennis en ervaring. Sluit uw safari af bij de Victoria watervallen. Bekijk alle reizen op onze website!

bekijk alle reizen van Matoke Tours Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club verzorgt diverse soorten rondreizen en safari’s in Zambia. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van wandelsafari’s, gamedrives, nightdrives en fly inn safari’s en geniet van het spectaculaire landschap van Zambia. Wij verzekeren u dat het een vakantie wordt om nooit meer te vergeten!

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee biedt een unieke rondreis aan die je meeneemt door de natuur van Zambia, Malawi en Tanzania. Beleef de Afrikaanse wildernis samen met ons en ontdek de rijke natuurparken van Zambia zoals het South Luangwa Nationaal Park. Hier ga je samen met een ranger op wandelsafari en kom je dicht in de buurt van onder andere olifanten, giraffen en nijlpaarden.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Marokko kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zimbabwe kenner