Like ons op Facebook

Luxe reizen Zambia

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren fly inn safari’s naar Zambia. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de het imponerende wildlife van Zambia. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Wij verzorgen uw ideale luxe reis naar Zambia. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën stellen wij de luxe reis geheel naar wens voor u samen. U bent dus niet afhankelijk van vaste vertrekdata of reisgidsen. Wilt u morgen al vertrekken of pas over een aantal maanden? Alles is mogelijk bij PANGEA Travel. Onze landenspecialisten voor Zambia hebben veel kennis en reiservaring, zij staan u graag te woord op een moment wanneer het u schikt.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Luxe Reizen Afrika

Luxe Reizen Afrika is dé reisspecialist voor de meest bijzondere safari reizen naar Zambia. Met een uitgebreid aanbod in de meest exclusieve lodges, luxe tented camps en beste hotels bieden wij de perfecte reis in luxe aan. U vliegt per light aircraft naar unieke locaties in South Luangwa en Kafue National Park in combinatie met de indrukwekkende Victoria Watervallen of een andere bestemming naar wens. Graag helpen onze reisspecialisten u persoonlijk verder en staat alles in het teken van uw reis in stijl.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Botswana kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1808
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, de bijzonder dierenrijk en cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • Ontdek de prachtige wildparken als Waterbergen en Marakele National Park
  • Maak kennis met oorspronkelijke volkeren: de Venda's in de Soutpansbergen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zambia kenner