Like ons op Facebook

Luxe reizen Zambia

Luxe Reizen Afrika

Luxe Reizen Afrika is dé reisspecialist voor de meest bijzondere safari reizen naar Zambia. Met een uitgebreid aanbod in de meest exclusieve lodges, luxe tented camps en beste hotels bieden wij de perfecte reis in luxe aan. U vliegt per light aircraft naar unieke locaties in South Luangwa en Kafue National Park in combinatie met de indrukwekkende Victoria Watervallen of een andere bestemming naar wens. Graag helpen onze reisspecialisten u persoonlijk verder en staat alles in het teken van uw reis in stijl.

PANGEA Travel

Wil je een safarireis maken door Zambia maar geen luxe en comfort inleveren? Dat kan bij PANGEA Travel. Wij bieden onder meer air safari’s aan naar Zambia. Je vliegt dan in een klein vliegtuigje van het ene park naar het andere, waar een ervaren gids je meeneemt op een spectaculaire safari. Tijdens je rondreis slaap je in luxe lodges die van alle gemakken voorzien zijn.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Bij een safari reis naar Zambia denkt u wellicht niet aan veel luxe, maar dat is wel degelijk mogelijk. Jambo Safari Club heeft een uiteenlopend reisaanbod dat bestaat uit zeer comfortabele tot uiterst luxe reizen. U kunt kiezen voor een van onze privé of fly in safari’s naar Zambia of uw reis van A tot Z volledig op maat te laten samenstellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tanzania kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner