Riksja Namibië & Botswana Bouw je eigen Namibië en Botswana reis

Reviews Riksja Namibië & Botswana

8,5
8,8 Algemene ervaring
8,0 Boekingsproces
8,0 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
9,0 Vervoer
8,0 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 4

Rondreis Namibië en Botswana (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Marja Meijering op 13 juni 2017

Geweldige rondreis met 4x4 met tent op het dak. Eén en al highlights met Sossusvlei, Etosha NP in Namibië, Victoria Falls in Zimbabwe, Chobe NP en Okavango in Botswana. Prachtige natuur, veel wild en vogels gespot. Genoten van het rijden over de onverharde wegen. Kortom een reis om nooit te vergeten.

Pluspunten Riksja Namibië & Botswana

  • reis op maat maken
  • persoonlijk contact
  • luisteren naar wensen

Minpunten Riksja Namibië & Botswana

  • nog niet ontdekt

Bezochte landen

  • Namibie
  • Botswana
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een rondreis om nooit meer te vergeten door Zuidelijk Afrika. (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Cees Metselaar op 23 april 2017

Fantastische reis! Veel gezien, gedaan en vooral beleefd! Prachtige landen doorkruist en veel dieren gespot, het was echt een avontuur (maar ook nog steeds een vakantie) en ik heb daar vol van genoten met de leuke groep en reisbegeleiding. Top!

8,0
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Namibië & Botswana

  • excursies
  • gemakkelijk
  • professioneel

Minpunten Riksja Namibië & Botswana

  • graphics

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • Botswana
  • Zimbabwe
  • Indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Botswana , de Ogavango , wat een belevenis . (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Paul Antons op 11 januari 2017

Het huren van een Four Wheeldrive met daktent bij Caprivi Car Hire in Windhoek was het begin van onze SUPER vakantie Eerst richting Maun in Botswana en vandaar de Okavango Delta .
SPANNEND, maar geweldig , wat mooi . Vanuit Casana hebben wij de Victoria Falls bezocht GEWELDIG . Via de Caprivi Strip , Namibië binnen gereden . Veel dieren gezien langs de weg , het was wel uitkijken , want hier rij je op een geasfalteerde weg verder in Namibie alleen maar zand en graffel .
We hebben de Bushman bezocht . Opuwo was een belevenis op zich , we kwamen daar aan op een marktplein , waar alle stammen die er zijn in Namibie zich verzamelden bij de enige pinautomaat die er was in de ruime omgeving . Het bleek nl payday te zijn .Bushman , Herero vrouwen mensen uit Angolo , zwarte mensen , blanke mensen alles liep erg vreedzaam door elkaar .
Vanhier uit reden we naar de Kunene River Lodge gelegen aan de Kunene rivier wat de grens is tussen Namibie en Angola , een ware paradijs .
Een camping om even bij te komen van alle indrukken die we hebben opgedaan .
Daarna richting het Etosha Park , ook dit was een belevenis .gespot, De Big Five .
Gespot .Vandaar door het DAMARALAND richting Twijfelfontein , Cape Cross met de vele pelsrobben en hun vele jongen , Prachtig . Vanuit hier richting Swakopmund en Sesriem . Hier hebben wij SOSSUSVLEI bezocht , GEWELDIG wat een belevenis .
Van hieruit weer richting Windhoek via het Naukluft Gebergte , ruige gebergte .
Daarna Windhoek bezocht , mooie en interresante stad .
Onze geweldige Toyota Hylux weer ingeleverd en daarna richting het vliegveld om vervolgens naar Johannesburg te vliegen . Hier hebben we een normale luxe auto gehuurd op het vliegveld . Zuid Afrika was voor ons bekende bestemming omdat we hier al vaker waren geweest . Maar Z.A. Is voor ons een geweldig
land , een land wat ons in het bloed is gaan zitten .
Na een vakantie van 8 weken reisden wij voldaan naar terug Nederland

Pluspunten Riksja Namibië & Botswana

  • De Natuur

Minpunten Riksja Namibië & Botswana

  • bewegwijziging .

Bezochte landen

  • Botswana
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een vierweekse rondreis door Namibië en Botswana (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Arie Koster op 10 december 2016

Een rondreis waar we zijn gestart bij de Fish River Canyon in Namibië en zijn geëindigd bij de Victoria Falls in Zimbabwe. Onderweg hebben we Sossusvlei, Namib-woestijn, Damaraland, Etosha, Okavango-delta en Chobe National Park bezocht. In één woord geweldig!

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
  • , Namibië
  • Botswana
  • , Zimbabwe
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Namibie: onbeschrijfelijk mooi! (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Irma Schuurmans-Crooymans op 19 mei 2016

Mooie kleinschalige accomodaties. Mooie route. Leuke bouwstenen met duidelijke reisomschrijving. Goed georganiseerd dus.

8,7
9 Algemene ervaring
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten Riksja Namibië & Botswana

  • iets flexibeler zijn in het samenstellen van de routes. bijv: in 2015 route aangevraagd om met de auto van Johannesburg de grens over te steken naar Botswana.zij hebben in dit noordelijke gedeelte van Zuid Afrika en aan deze kant van Botswana geen lodges in hun pakket zitten
  • terwijl dit gebied zoveel moois te bieden heeft.zoals Marakele NP
  • mapungubwe Np. Tzaneen en omgeving en prachtige kleinschalige lodges. helaas werkt riksja alleen met een aantal vaste routes en lodges

Bezochte landen

  • Zuid afrika
  • namibie
  • botswana
  • zimbabwe
  • costa rica
  • cuba
  • vietnam
  • west usa
  • cambodja
  • dominicaanse republiek
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Waardering door Elsje Broer op 18 dec. 2016
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Linda Van veen op 23 okt. 2016
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit