Groepsreizen Botswana

Djoser

Wie het gemak van een groepsreis wil combineren met individuele vrijheid, kiest voor Djoser. Onze reizen naar Botswana zijn geschikt voor iedereen die van een actieve manier van reizen houdt. Wij zorgen voor goed vervoer, accommodaties en een deskundige reisleiding. Je kan met de groep optrekken of zelf op pad gaan. Dat is allebei prima.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ervaar tijdens één van de groepsreizen van FOX naar Botswana hoogtepunten als de Okavango Delta, gamedrives in Moremi Game Reserve en een diversiteit aan landschappen. Bekijk ook van tevoren de groepssamenstelling van uw reis! Neem gerust een kijkje op onze website om vast wat inspiratie op te doen.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Afrika Online

Ontdek de mooiste natuurparken van Botswana tijdens een volledig georganiseerde groepsreis van Afrika Online. Reis mee met de kampeer groepssafari of kies voor de comfort groepsreis met iets meer luxe. Beide groepsreizen nemen u mee langs de highlights van Botswana waaronder het Chobe National Park en de Okavango Delta.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Sawadee

Duik de wildernis van Botswana in met een van Sawadee’s groepsreizen. Samen met een kleine groep medereizigers ontdek je de vele highlights van Botswana: de Okavango Delta, de Victoria Watervallen en de zoutpannen van de Kalahari. Daarnaast nemen we je ook mee naar de onbekendere plekken die niet in je reisgids staan, maar die absoluut de moeite waard zijn. Klinkt goed toch!? 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Een groepsreis naar Botswana met Jambo Safari Club betekent een unieke ervaring. U reist per minivan in een klein internationaal gezelschap door dit geweldige land. Enkele hoogtepunten zijn de Okavanga Delta en Chobe National Park. Kijk op de site van Jambo Safari voor het aanbod aan Botswana reizen.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Lesotho kenner