Like ons op Facebook

Groepsreizen Botswana

Djoser

Wie het gemak van een groepsreis wil combineren met individuele vrijheid, kiest voor Djoser. Onze reizen naar Botswana zijn geschikt voor iedereen die van een actieve manier van reizen houdt. Wij zorgen voor goed vervoer, accommodaties en een deskundige reisleiding. Je kan met de groep optrekken of zelf op pad gaan. Dat is allebei prima.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Botswana. FOX biedt naast groepsreizen naar Botswana tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Sawadee

Duik de wildernis van Botswana in met een van Sawadee’s groepsreizen. Samen met een kleine groep medereizigers ontdek je de vele highlights van Botswana: de Okavango Delta, de Victoria Watervallen en de zoutpannen van de Kalahari. Daarnaast nemen we je ook mee naar de onbekendere plekken die niet in je reisgids staan, maar die absoluut de moeite waard zijn. Klinkt goed toch!? 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 dé Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Botswana met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner