Paspoort en visum Botswana

Paspoort en visum Botswana

Reis je binnenkort naar Botswana, of via Botswana naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Botswana.

Heb ik een visum nodig voor Botswana?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Botswana verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Botswana verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Botswana in Den Haag.

ZELF NAAR Botswana?

Bekijk alle 60 reizen naar Botswana

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Botswana, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Botswana vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Botswana

Bij het inreizen van Botswana moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor de stempel van de douane.

Reizen Botswana

Specialisten Botswana

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Botswana kenner
Sponsors