Goedkoop bellen & Internet Botswana

Goedkoop bellen & Internet Botswana

Hoe kan ik goedkoop bellen in Botswana?

Als je telefoon simlockvrij is doe je er het verstandigst aan een simkaart te kopen in Botswana. Daarmee bel je prepaid en de simkaart zelf kost niet meer dan een euro of twee. Anders zijn er in de winkelcentra altijd wel telefooncellen of belhuizen.

Waar koop ik een simkaart in Botswana?

De meeste kans heb je in de shopping malls van Gaborone. Maar ook in veel kioskjes waar ze beltegoed verkopen in Botswana kun je er één op de kop tikken. Vraag anders iemand. Mensen in Botswana zijn erg behulpzaam, dus dikke kans dat je er dan een minuut later eentje in je handen hebt.

Waar kan ik goedkoop op internet in Botswana?

In de meer toeristische steden als Kasane en Maun en grote plaatsen als Francistown en Gaborone is het niet moeilijk internetcafés te vinden waar je tegen een heel redelijk prijs op internet kan. Ook bieden steeds meer cafés en restaurants in Botswana bieden gratis wifi aan, oftewel draadloos internet. In meer afgelegen gebieden is het vinden van een plek om op internet te gaan soms nog wel moeilijk.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Botswana

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner
Sponsors