Like ons op Facebook

Luxe reizen Botswana

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren fly inn safari’s naar Botswana. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de het indrukwekkende en afwisselende Botswana. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Luxe Reizen Afrika

Luxe Reizen Afrika is uw persoonlijke reisspecialist voor de meest bijzondere safari reizen naar Botswana. Met een uitgebreid aanbod in de meest exclusieve lodges, luxe tented camps en beste hotels bieden wij u een passende reis in stijl aan. Wij brengen u per light aircraft naar unieke locaties als de Okovango Delta, Chobe National Park en de Victoria Watervallen. Graag helpen onze reisspecialisten u met aandacht verder en staat alles in het teken van uw wensen.

Tico Reizen

Al meer dan 10 jaar organiseert Tico Reis Consult luxe reizen naar de meest afgelegen en exclusieve delen van Botswana. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende gebieden én onze grote passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren, ook wat betreft de accommodatiekeuze. Neem contact op met Tico’s Botswana specialist zodat wij uw bijzondere wensen en voorkeuren kunnen verwerken in een unieke reis naar Botswana, speciaal voor u op maat gemaakt!

Sabi Safari

Wil je comfortabel reizen door Botswana en genieten van hotels met uitgebreide faciliteiten? Dan kunnen wij de reis aanvullen met luxueuze hotels of comfortabele lodges. Onze landendeskundige helpt je graag met het samenstellen van jouw reis waarbij luxe en comfort belangrijke ingrediënten van de reis zijn.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Het privé reisbureau PANGEA Travel regelt je luxe reis naar Botswana. Wij leveren maatwerk en stellen je luxe vakantie naar Botswana samen op basis van je persoonlijke wensen en ideeën. Je bepaalt zelf wanneer je vertrekt, welke bezienswaardigheden in Botswana je bezoekt en in welke mooie hotels en accommodaties je verblijft.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zambia kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner