Like ons op Facebook

Luxe reizen Zimbabwe

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren fly inn safari’s en self drive reizen naar Zimbabwe. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met het prachtige Zimbabwe. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

PANGEA Travel

Bij een safarireis door Zimbabwe denk je misschien niet direct aan luxe en comfort, maar dat is zeker mogelijk. PANGEA Travel organiseert luxe rondreizen naar Zimbabwe waarbij je geniet van alle luxe die je wenst terwijl je diverse natuurparken bezoekt. Je slaapt in unieke lodges midden in de natuur en reist per vliegtuig van het ene park naar het andere.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Luxe Reizen Afrika

Bezoek dit unieke safariland, per light aircraft en vergaap u aan de mooie natuur. Indrukwekkende wildparken als Hwange National Park en Mana Pools zijn prachtige locaties om het echte wildleven te spotten. Tezamen met de machtige Victoria Watervallen biedt Luxe Reizen Afrika onvergetelijke en exclusieve reizen aan gebaseerd op uw wensen. U heeft contact met een van onze reisspecialisten die alles weten over de beste accommodaties en bestemmingen in Zimbabwe.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner