Like ons op Facebook

Specialisten Zimbabwe

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zimbabwe. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NBBS Reizen

Wil je een bijzondere rondreis maken door Zimbabwe, die aansluit bij jouw wensen en budget? Dan zit je bij NBBS Reizen, specialist in verre maatreizen, goed. Wij luisteren naar uw reiswensen en stellen aan de hand daarvan een passend reisplan samen. Ontdek Matabeleland in het zuidwesten van Zimbabwe en de hoofdstad Harare.

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé vrijwilligerswerk specialist in Afrika. In Zimbabwe kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Na een uitgebreide voorbereiding kun je gaan helpen op ons prachtige Wildlifeproject. Bekijk de website voor meer info en vraag de brochure gratis.

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 dé Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Zimbabwe met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren fly inn safari’s en self drive reizen naar Zimbabwe. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met het prachtige Zimbabwe. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

PANGEA Travel

PANGEA Travel biedt geen standaard rondreizen aan waarbij het hele programma en de vertrekdatum al vaststaat. In plaats daarvan kiezen wij voor maatwerk. U bepaalt bij ons zelf wanneer u vertrekt naar Zimbabwe en hoe uw vakantie in Afrika eruit gaat zien. Onze reisspecialisten nemen alle mogelijkheden graag persoonlijk met u door.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee is een reisaanbieder die groepsreizen aanbiedt voor flexibele en avontuurlijke reizigers die graag kennismaken met nieuwe landen en culturen. Tijdens onze rondreizen naar Zimbabwe bezoek je niet alleen de mooiste highlights, maar maak je ook kennis met het dagelijks leven en de traditionele gebruiken van de Zimbabwaanse bevolking.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner