Like ons op Facebook

Specialisten Zimbabwe

FOX, verre reizen van ANWB

Verre rondreizen zijn de specialisatie van FOX. Onze rondreizen naar Zimbabwe zijn volledig verzorgd, avontuurlijk en worden begeleid door gediplomeerde reisgidsen die het land door en door kennen. Je verblijft in comfortabele accommodaties op mooie locaties, geniet van een afwisselend reisprogramma en ontdekt de mooiste highlights van Zimbabwe.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Wil je een bijzondere rondreis maken door Zimbabwe, die aansluit bij jouw wensen en budget? Dan zit je bij NBBS Reizen, specialist in verre maatreizen, goed. Wij luisteren naar uw reiswensen en stellen aan de hand daarvan een passend reisplan samen. Ontdek Matabeleland in het zuidwesten van Zimbabwe en de hoofdstad Harare.

Sawadee

Sawadee is een reisaanbieder die groepsreizen aanbiedt voor flexibele en avontuurlijke reizigers die graag kennismaken met nieuwe landen en culturen. Tijdens onze rondreizen naar Zimbabwe bezoek je niet alleen de mooiste highlights, maar maak je ook kennis met het dagelijks leven en de traditionele gebruiken van de Zimbabwaanse bevolking.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Afrika Online

Als gespecialiseerde reisorganisatie kent Afrika Online Zimbabwe erg goed. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring in Afrika en hebben al vele reizigers blij gemaakt met een op maat gemaakte rondreis naar Zimbabwe. Wilt u dat u ook? Neem contact op met onze reisspecialisten of doe alvast inspiratie op via onze voorbeeldreizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Travel Active

In Zimbabwe kun je het ongerepte en nog onontdekte Afrika ervaren. Met Travel Active ga je goed voorbereid op reis! Ga op pad om de schitterende wildparken, de afwisselende natuur en het cultureel erfgoed van Zimbabwe te ontdekken. Een combinatiereis met Zambia behoort ook tot de mogelijkheden bij Travel Active.

Jambo Safari Club

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande reis naar Zimbabwe voor een goede prijs? Kijk dan niet verder! Jambo Safari Club biedt unieke safari reizen aan die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en bovendien scherp geprijsd zijn. Wij hebben tientallen jaren aan ervaring in Afrika en werken daarnaast uitsluitend samen met lokale partners. 

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Go Zuid-Afrika - va € 1371
Go Zuid-Afrika

Met een kleiner budget door Zuid-Afrika reizen? Dan is dit dé rondreis!

  • Rijd met je eigen huurauto langs de panoramaroute!
  • Ga in het Kruger park op zoek naar de Big Five
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Afrika.nl kenner