Paspoort en visum Zimbabwe

Paspoort en visum Zimbabwe

Reis je binnenkort naar Zimbabwe, of via Zimbabwe naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Zimbabwe.

Heb ik een visum nodig voor Zimbabwe?

Om als toerist naar Zimbabwe te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je bij aankomst in Zimbabwe aanschaffen. Meer informatie op VisumCentrale.nl.

Visum aanvragen Zimbabwe

Om bij aankomst in Zimbabwe succesvol een visum aan te vragen, moet je een aantal gegevens kunnen aanleveren. Zo moet je bijvoorbeeld een bewijs van een retourvlucht of ticket naar de volgende bestemming kunnen overleggen. Meer informatie over de benodigde documenten voor je visumaanvraag bij aankomst in Zimbabwe vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Zimbabwe

Je paspoort moet bij inreis in Zimbabwe minstens nog zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Zimbabwe

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner
Sponsors