Accommodaties Kaapverdië

Accommodaties Kaapverdië

Wat voor soorten accommodaties zijn er in Kaapverdië?

Voor West-Afrikaanse begrippen zijn hotelovernachtingen in Kaapverdië erg duur. Vooral in Praia en op het eiland Sal moet je diep in de buidel tasten. Daar zijn hotels vaak bijna de helft duurder dan in de rest van het land.

Low budget

De goedkoopste hotels verhuren kamers voor zo'n tien euro per nacht. De luxe laat hier wel regelmatig te wensen over. Geen airconditioning, vaak geen warm water en gedeeld sanitair.

ZELF NAAR Kaapverdië?

Bekijk alle 5 reizen naar Kaapverdië

Voor een euro of dertig per nacht heb je meestal wel je eigen douche waar warm water uit komt.

Camping

Kamperen is niet erg gangbaar in Kaapverdië. Er zijn dan ook geen officiële campings. Mocht je toch per se je tent mee willen nemen, dan kun je die wel opzetten op het strand. Dat is niet onveilig en niet verboden. Je moet je dan wel wassen in de zee.

Strandresorts

Aan de dure kant van het spectrum vind je de luxe strandresorts die je vooral op Sal en Santiago vindt. Dergelijke resorts hebben vaak onder meer een zwembad, een prima restaurant, meerdere bars en een fitnessruimte.

Mocht je in dergelijke resorts een kamer boeken, dan weet je wel zeker dat je tussen de all-in toervakantie gasten terecht komt. Niet heel exotisch.

Reizen Kaapverdië

Specialisten Kaapverdië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner
Sponsors