Paspoort en visum Kaapverdië

Paspoort en visum Kaapverdië

Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Kaapverdië.

Heb ik een visum nodig voor Kaapverdië?

Ja. Om als toerist naar Kaapverdië te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Een toeristenvisum voor Kaapverdië kun je bij aankomst in het land kopen. Er is dan geen garantie dat je ook toegang krijgt tot het land. Daarom is het raadzaam om je visum voorafgaand aan je vertrek te regelen bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam, of de ambassade in Brussel. Een toeristenvisum voor Kaapverdië is zes maanden geldig en geeft recht op een enkele inreis.

ZELF NAAR Kaapverdië?

Bekijk alle 5 reizen naar Kaapverdië

Visum aanvragen Kaapverdië

Om succesvol een visum voor Kaapverdië aan te vragen, moet je een aantal gegevens aanleveren bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam of de ambassade van het land in Brussel. Zo moet je onder meer een bewijs van je reisarrangement (kopie vluchtschema of uitdraai e-ticket) en een hotelbevestiging of het adres en contactinformatie van je gastheer in Kaapverdië kunnen overleggen. Je moet je vliegticket dus regelen vóórdat een visum voor Kaapverdië aan kunt vragen. Meer informatie vind je op VisumCentrale.nl.

Als je alle gevraagde gegevens aanlevert bij het consulaat of de ambassade van Kaapverdië, is het meestal mogelijk om je visum nog dezelfde dag op te halen. Je kunt er voor kiezen om de visumaanvraag uit te besteden aan VisumCentrale.nl. Dit bespaart je tijd en werk.

De tarieven van de ambassade en van VisumCentrale.nl worden per reiziger berekend. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Geldigheid paspoort Kaapverdië

Je paspoort bij aankomst in Kaapverdië minstens zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet twee lege, tegenover elkaar liggende, visumpagina's bevatten. Als je het paspoort naar het consulaat of de ambassade van Kaapverdië stuurt, mogen er in het paspoort geen hoesjes, omslagen en losse inhoud zitten. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Reizen Kaapverdië

Specialisten Kaapverdië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Tunesië kenner
Sponsors