Goedkoop bellen & Internet Kaapverdië

Goedkoop bellen & Internet Kaapverdië

Hoe kan ik goedkoop bellen in Kaapverdië?

Voor een paar euro koop je in Kaapverdië een simkaart met een beetje beltegoed. Bel met je mobiel liever niet naar huis. Dat kost je klauwen met geld. Via Skype kun je veel goedkoper bellen over lange afstand, al moet je dan wel een plek vinden met goed internet.

Waar koop ik een simkaart in Kaapverdië?

Je kunt voor je simkaart in Kaapverdië terecht bij de postkantoren. Ook zijn er in de steden uiteraard belwinkeltjes waar je een simkaart kunt kopen.

Waar kan ik goedkoop internetten in Kaapverdië?

Internet en e-mail zijn in Kaapverdië al lang geen onbekende fenomenen meer. In de grotere steden moet het geen probleem zijn een redelijke verbinding tegen schappelijke prijs te vinden in een internetcafé.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Kaapverdië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors