Beste reistijd Kaapverdië

Beste reistijd Kaapverdië

Wat is de beste reistijd voor Kaapverdië?

De beste maanden om de archipel Kaapverdië te bezoeken zijn die tussen oktober en half december - daarna wordt het met Kerstmis erg druk - en april tot en met juni. Het is dan zonnig en aangenaam, met een lekkere frisse bries van zee.

De regentijd duurt van augustus tot oktober. Dit is bij uitstek de tijd om niet naar Kaapverdië af te reizen. Ook kun je beter niet gaan in onze zomervakantie. Dan kan het op de populaire eilanden namelijk erg druk worden met Europeanen en Amerikanen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Kaapverdië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors