Hotels Madagaskar

Booking.com

Met een aanbod van duizenden accommodaties vind je bij Booking.com altijd wel een hotel voor je vakantie in Madagaskar. Speur voorafgaand aan je rondreis door het Afrikaanse land door de uitgebreide selectie van hotels in Madagaskar en vind de perfecte match. Een boeking maak je hierna gemakkelijk via het online systeem van Booking.com.

Expedia

Ben je bezig met het plannen van je vakantie naar Madagaskar en heb je nog geen geschikt hotel kunnen vinden? Surf dan eens naar de website van Expedia waar je een groot aanbod vind aan vakantieverblijven in Madagaskar. Expedia.nl biedt hotels aan in alle streken van Madagaskar die je simpel kunt boeken via het online reserveringssysteem.

Hostelworld

Ben je op zoek naar een fijn hostel voor je vakantie naar Madagaskar? Kijk dan eens op de website van Hostelword. Hier vind je een ruim aanbod van accommodaties over de hele wereld. En dus ook in Madagaskar. Hostelworld.com biedt uitgebreide informatie en specificaties over alle hostels en deelt de ervaringen van andere backpackers. Om een kamer of bed te reserveren heb je een credit card nodig. 

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Madagaskar kenner