Vakantie Madagaskar

Riksja Travel

Madagaskar is anders dan alle andere Afrikaanse landen. Je valt tijdens je vakantie van de ene verbazing in de andere: van tropisch regenwoud in Ranomafana, savanne in Isalo en de waterwereld in het oosten tot Andringitra vol groene valleien en de kalkrotsen in Tsingy de Bemaraha. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Jij kiest wat je wilt zien, wij helpen je met jouw ultieme reis.

bekijk alle reizen van Riksja Travel Best geboekte reizen

Djoser

Het eiland Madagaskar heeft zich dankzij haar afgelegen ligging anders ontwikkeld dan de rest van Afrika wat resulteert in een uniek landschap. Boek een vakantie naar dit bijzondere Afrikaanse eiland via Djoser en ontdek Madagaskar’s speciale flora en fauna zelf!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis op maat. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Frank heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Undiscovered

Ontdek de unieke flora en fauna die Madagaskar rijk is. Undiscovered biedt op maat gemaakte rondreizen aan naar Madagaskar waarbij jouw wensen centraal staan. Ga op avontuur in de regenwouden en ontdek de unieke flora en fauna samen met een privé gids. Bekijk de website voor alle individuele rondreizen op maat naar Madagaskar.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Ervaar Afrika op z’n puurst in Madagaskar met Jambo Safari Club. Vooral dier- en natuurliefhebbers beleven een onvergetelijke vakantie op dit Afrikaanse eiland. Maar liefst 90% van de flora en fauna op Madagaskar kom je nergens anders ter wereld tegen. Ontdek het tijdens een van onze volledig verzorgde vakanties. 

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Ghana kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Madagaskar kenner