Like ons op Facebook

Vakantie Madagaskar

Riksja Travel

Madagaskar is anders dan alle andere Afrikaanse landen. Je valt tijdens je vakantie van de ene verbazing in de andere: van tropisch regenwoud in Ranomafana, savanne in Isalo en de waterwereld in het oosten tot Andringitra vol groene valleien en de kalkrotsen in Tsingy de Bemaraha. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Jij kiest wat je wilt zien, wij helpen je met jouw ultieme reis.

Djoser

Het eiland Madagaskar heeft zich dankzij haar afgelegen ligging anders ontwikkeld dan de rest van Afrika wat resulteert in een uniek landschap. Boek een vakantie naar dit bijzondere Afrikaanse eiland via Djoser en ontdek Madagaskar’s speciale flora en fauna zelf!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis op maat. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Frank heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Ervaar Afrika op z’n puurst in Madagaskar met Jambo Safari Club. Vooral dier- en natuurliefhebbers beleven een onvergetelijke vakantie op dit Afrikaanse eiland. Maar liefst 90% van de flora en fauna op Madagaskar kom je nergens anders ter wereld tegen. Ontdek het tijdens een van onze volledig verzorgde vakanties. 

Undiscovered

Ontdek de unieke flora en fauna die Madagaskar rijk is. Undiscovered biedt op maat gemaakte rondreizen aan naar Madagaskar waarbij jouw wensen centraal staan. Ga op avontuur in de regenwouden en ontdek de unieke flora en fauna samen met een privé gids. Bekijk de website voor alle individuele rondreizen op maat naar Madagaskar.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tanzania kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner