Like ons op Facebook

Specialisten Madagaskar

Djoser

Maak kennis met Madagaskar en de ‘andere manier van reizen’ tijdens een van de groepsreizen van Djoser. Onze unieke groepsreizen naar Madagaskar zijn goed geregeld zodat je zonder zorgen het vliegtuig in stapt en zijn tegelijkertijd actief en avontuurlijk met veel individuele vrijheid. Trek er zo nu en dan eens alleen op uit en ontdek het Madagaskar buiten de gebaande paden!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Frank, onze lokale reisexpert in Madagaskar. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Sawadee

Al ruim dertig jaar organiseert Sawadee avontuurlijke rondreizen naar onder andere Madagaskar. Bij ons staan genieten en beleven voorop. Daarom reizen we niet vluchtig langs alle bezienswaardigheden van Madagaskar maar staan we middenin het land en haar cultuur. Een ontmoeting met de traditionele stammen van Madagaskar vormt een van de hoogtepunten van je reis.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Undiscovered

Undiscovered biedt reizen op maat aan naar Madagaskar waarbij gestreefd wordt unieke ervaringen te bieden. Elke reis die wij ontwikkelen, wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen en interesses. Tijdens je reis naar Madagaskar staat vrijheid aan de basis, zodat je zelf op ontdekking kunt gaan! Bekijk alle reizen naar Madagaskar in het uitgebreide aanbod op de website.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel bent u aan het juiste adres voor zowel georganiseerde rondreizen naar Madagaskar als voor individuele maatreizen. Onze expertise ligt bij reizen naar Afrika en Azië. We reizen zelf regelmatig naar Madagaskar zodat we u van de beste tips kunnen voorzien en een gevarieerde en verrassende rondreis voor u samen kunnen stellen. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren rondreizen in Madagaskar. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met het uitgestrekte en fascinerende Madagaskar. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner