Rondreis Madagaskar

Riksja Travel

Kies de rondreis die bij jou past of maak een combinatie van twee met Riksja Madagaskar. Je reist individueel met privéchauffeur. Hike door tropische jungle, langs bizarre rotsformaties en over rode zandpaden. Je bent in een uniek stukje Afrika en elke dag maak je wat anders mee; de ene dag omarm je reusachtige baobabbomen, de andere dag krult een kameleon zijn staart om je vinger.

bekijk alle reizen van Riksja Travel Best geboekte reizen

Djoser

Een rondreis van Djoser door Madagaskar laat je kennis maken met de unieke flora en fauna, die het land dankt aan haar geïsoleerde ligging in Afrika. We bezoeken verschillende nationale parken en gaan snorkelen en duiken bij het voormalige pirateneiland Ile Saínte Marie. Benieuwd naar het volledige reisschema? Je vindt het op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Undiscovered

Ontdek de afwisselende rondreizen naar Madagaskar van Undiscovered. Al onze reizen zijn op basis van privé vervoer, waardoor je tijdens je reis veel vrijheid hebt om zelf op ontdekking te gaan! Wandel dwars door rijstvelden, uitgestrekte savannes en kom oog in oog te staan met ringstaartmaki's. Geniet optimaal van de natuurlijke schoonheid van Madagaskar!

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Madagaskar dan vanuit een bus. Frank heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Sawadee

Een rondreis over Madagaskar, het op drie na grootste eiland ter wereld, brengt je naar een aantal bijzondere diersoorten, zoals de lemuur en de komeetstaartvlinder. Daarnaast is ook de natuur zeer de moeite waard en zorgt Sawadee ervoor dat je tijdens de rondreis in contact komt met de traditionele bevolking die in stammen leeft.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Wilt u het pure Afrika ervaren, maak dan een rondreis over het eiland Madagaskar met Jambo Safari Club. Op Madagaskar wachten u bijzondere ontmoetingen met inheemse diersoorten, wandelingen door tropische regenwouden en excursies naar plaatselijke marktjes. Laat u inspireren en verrassen door de reisspecialisten van Jambo Safari Club!

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Gambia kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Botswana kenner